از بی کسی بابام دلم میگیره الان داشت گریه میکرد حالش خیلی بده ببخشید ولی چهار روزه نمیتونه مدفوع کنه...بواسیر هم داره و نباید زور بزنه چون تو این روستای کوفتی اگه عزیزتم درحال مرگ باشه تو حق نداری ماشین بگیری ببریش بیمارستان دقیقه به دقیقه به فامیل زنگ میزنیم یکی بیاد ببرتش دکتر:(میشه براش دعاکنیدلطفاا بابام معتاده و الان یه چوب بزاری کنارش فرقی باهاش نداره من بمیرم خب اینجوری نبینمش
همین گل بگیرن در مغزشونوکه بابام حالش اینجوریه و اجازه نمیده برم دنبال ماشین
خدا خودش کمکت کنه عزیزم
(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان گیاهخوار💚 intjفمینیست💜 عاشق علم ونجوم👩🏻🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه:) من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنمروزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:) this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین