2777
2789
عنوان

موهای وز

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 33 پست

اتو سشوار تا ی مدت مثلا یک سال اصلا نزن  روغن نارگیل و روغن زیتون اصلی بزن 

موهاتو پر کن جذب که شد بعد برو حموم با آب سرد بشور 

آب خیلی خیلی سرد روز یک بار این کارو بکن از برس چوبی برا شونه کردن موهات استفاده کن 

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
🤣🤣🤣🤣🤣منم اتو مو میکشم

اقا من یک اتو مو دارم فر میکنه و ..... بلد نیستم باهاش کار کنم چیکار کنم هرچقدرم تو نت میزنم اصن مث اون نمیشه 😭😭😭😭اتو برا موهای من جواب نمیده بس که وز و پرپشته😁😁😊😊❣❣😝

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه من پارسال انجام دادم پروتئین یعنی احیای مو سی درصد صافی داره بعدش اثرش بره ریزش شدید میگیری  ...

میدونم چی میگی دختر خالم کرد موهاش انگاار بوتاکس کرده خیلیییی صاف شد منم دنبالشم برم بکنم....

اقا من یک اتو مو دارم فر میکنه و ..... بلد نیستم باهاش کار کنم چیکار کنم هرچقدرم تو نت میزنم اصن مث ...

اتو مو وقتی بکش که موهات کاملا خشک باشه بعد دسته های کوچیک کوچیک از موهات جدا کن اتو بکش 

درشته که میگن کراتینه و پروتئین تراپی ریزش مو میگیری؟

من دو هفته س پروتیین تراپی و بوتاکس کردم..فعلا که راضیم...منم شنیده بودم ریزش میاره ولی تا الان که برای من اینطوز نبوده . برعکس ریزشم کمترم شده چون گره نمیخوره...میگن موقع زدن مواد بوتاکس نباید به کف سر بخوره...واینکه بنظر من چون موهای فر و وز گره میخوره فقط ادم فک میکنه ریزش نداره ولی وقتی صاف میشه مو میفته ادم فک میکنه ریزش گرفته...

بوتاکس یکی از دوستام انجام داده فعلا اولشه خوب شده حالا ببینم تا بعدش

من عمم موهاش از من بدتر بود مث ادیسون بود همش موهاش رو هوا بود رفت کرد الان انقدرر صاافه .... من با برس کراتینه موهامو صاف کردم خیلی صااف شد❣❣⚘⚘