ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
سلام عزیزم شما وضعیت دیسکتون بهتر شد؟؟ منم دیسک گرفتم تو جوونی خیلی ناراحتم ،میشه بگی چیکار کردی تا ...
سلام عزیزم ایشالع بهتر بشی من هنوزم خوب نشدم .ولی دستگاه کششی استفاده میکنم هفته آیی سه روز هم استخر میرم فیوزتراپی و....بهتر شدم ولی خوب نشدم ولی نگران نباش همه که دیسک میگیرن طولانی نمیشه که .دوست من یک ماه درد کشید رفت دکتر ده جلسه فیوزتراپی و ده جلسه هم استخر اومد دردش کلن افتادبرا من از اعصاب هم فکر کنم باشه .یعنی فکر نکن همیشگی باشه تورم کم میشه بهتر میشی
دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید
دستگاه کششی استفاده کردی خوب بود؟تاثیر داشت؟ آخه من یکساله که درگیریم آره از اوایل کمی بهتره ینی فک ...
اره ام آی ار جدید گرفتم دیسکم داخل رفته بود ولی نمیدونم چه مرگمه درد رو هنوز دارم تو عکس اینا بهتر شده بودم .اون دستگاه درد پامو انداخت ولی به کسی معرفیش نمیکنم شاید رو یکی اثر نکنه الکی پولش بپره منو نفرین کنه .خیلی درد کشیدم اون میله ها رو وقتی استفاده میکردم اوایل بدتر شده بودم ولی کم کم درد پام رفت و کمر همچنان هست
دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید
اره منم یه پیج دارم تو اینستا دیدم دستگاه رو میفروخت ولی فک نمیکردم تاثیر داشته باشه،منم از دکترم می ...
منم همین دیسک .اکثر این هستن .اگ خودت سرکار میری مشکل مالی نداری فیوزتراپی جلسات بالا شاید کمکت کنه .من الان هم فیوزتراپی هستم 😅
منم همین دیسک .اکثر این هستن .اگ خودت سرکار میری مشکل مالی نداری فیوزتراپی جلسات بالا شاید کمکت کنه ...
عههه مثلا چند جلسه برم خوبه؟؟
آخه اوایلش دکترم برام ۲۰ جلسه نوشته بود فیزیوتراپی احمق برای اینکه شلوغ بود میخواست مشتری هاش از دست نده ۱۰ جلسه انجام داد اینو بعدش از حرفای دکتر فهمیدم دوباره برام ۱۰ جلسه نوشت ک هنوز وقت نکردم برم،شما الان درد سیاتیکی نداری؟؟فقط تو کمر؟؟؟
عههه مثلا چند جلسه برم خوبه؟؟ آخه اوایلش دکترم برام ۲۰ جلسه نوشته بود فیزیوتراپی احمق برای ای ...
دردسیاتیک کم دارم خیلی کار کنم و راه برم .دردم بیشتر کمر
ابجیم ۶۰جلسه فیوزتراپی رفت تا بهتر شد متاسفانه الان هزینه ها بالا رفته ولی کسی که بتونه خوبه از جون آدم که بالا تر نیست .من هفته دیگ فلوشیپ درد هم میخوام برا آخرین بار برم و دیگ دکتر نرم تو این یکسال فقط پنجاه ملیون خرج کردم
واقعا،پس من چقدر نسبت به خودم بیخیال بودم من همش دارو میخورم ک درد ساکت بشه،شما این قسمت از ران پاتو ...
اره عزیزم خب اون قسمت که نشون میدی برا سیاتیک .بیخیال نباش چی مهم تر از سلامتی هست مگه چقدر عمر میکنیم که همش بادرد باشه .به هر حال تلاش کن برا خوب شدن باقی با خدا هست .ام آی ار بده ببین در چه حد هستی .متاسفانه زانو و کمر درمان قطعی ندارن و بدن هرکس هم به روش درمانی یجور جواب میده