2777
2789
عنوان

هفته هشتم بارداری و خونریزی

| مشاهده متن کامل بحث + 2102 بازدید | 29 پست

چقدر ریلکسی

پاشو برو زایشگاهی که دکترت کار میکنه

برو آزاد سونو بده پول مهمتره یا بچه؟

شیاف بزار و تا قبل سونو تکون نخور

شیاف رو رکتال بزار

اتفاقا من میگم که بترسی سقط کردم و اصلا درد نداشت ۶هفته

تا شنبه میخوای صبر کنی!!!!!

خوددانی

قشنگ ترین و آرامش بخش ترین حرف همینه:                          من جنگیدم که اگه نشد تو دلم نمونه :)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر ریلکسی پاشو برو زایشگاهی که دکترت کار میکنه برو آزاد سونو بده پول مهمتره یا بچه؟ شیاف بزار و ...

آخه اینقدر پول نداریم که بخوام هر هفته سونو بشم،الان هفته هشتم هستم سه بار سونو شدم

دفعه قبل که خونریزی کردم دکتر گفت شیافت بزار و استراحت کن

الآنم برم همین رو میگه دیگه ،میگم یباری شنبه برم که جواب ازمایشمم اومده باشه...بعد اینجا شهر کوچیکیه بخوام برم سونو باید تا عصر صبر کنم چون فقط عصر ها هستن

آخه اینقدر پول نداریم که بخوام هر هفته سونو بشم،الان هفته هشتم هستم سه بار سونو شدم دفعه قبل که خون ...

من داشتم دکتر علاوه بر شیاف بهم گفت قرص دوفاستون هر هشت ساعت بخور یک عدد، منیزیم هم به صورت قرص جوشان گفت یک روز در میان بخور

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
آخه اینقدر پول نداریم که بخوام هر هفته سونو بشم،الان هفته هشتم هستم سه بار سونو شدم دفعه قبل که خون ...

عزیزم از زیرسنگ هم شده باید جورکنی بری 

بیخشید که اینطور میگم بخاطر خودته

قشنگ ترین و آرامش بخش ترین حرف همینه:                          من جنگیدم که اگه نشد تو دلم نمونه :)
عزیزم از زیرسنگ هم شده باید جورکنی بری  بیخشید که اینطور میگم بخاطر خودته

شوهرم قبول نکرد میگه شنبه میبرمت،چون دفعه قبل که خونریزی کردم دکتر هیچ کاری نکرد فقط گفت شیافت رو بزار و استراحت میگه الآنم توکل به خدا کن تا شنبه ،استراحت و شیاف

بله منم لکه بینی دارم هماتوم ندارم و اصلا علتش مشخص نیس😞

مهم همین که سالم بچه به دلت نگرانی نده هفته چند مگه ؟

سعی کن سنگین بلند نکنی من شیاف پروژسترون شبی یکی میزاشتی تا کامل لکه بینی تموم بشه .

خوراکی های مثل زعفرون آب زرشک یه جستجو بزن اینا که خوب نیست نخور سرپا نمون زیاد .

الهی به سلامتی بگذرونی 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

🌸با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🌸