ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خب خداروشکر راستش اگه خدا بخواد میخوایم بیایم ارومیه اما هیچ شناختی نداریم. یه سوال بپرسم؟؟؟؟ شما م ...
به هیچ عنوان ارومیه ای های اصیل اونطوری نیستن کاملا صلح طلب و مهربونن نه که بگی تعریف میکنما واقعیتو میگم برای همین به ارومیه میگن هفتادودوملت چون باهمه سازگارن به کسی کاری ندارن اتفاقا زبان فارسی طرفدار بیشتری داره بین ماها من دوست داشتم بچه ام اول زبان رسمی ایران رو یاد بگیره بعد زبان خودمو
کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _ و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️
وا :/ قدیما زیاد بودن ارومیه اما الان نیستن با مادربزرگم همسایه بودن اتفاقا مامانم میگه آروم و بی ...
بحث بدی دیدن نیست عزیزم.. من اصلا یه یهودی هم از نزدیک ندیدم. من این سوالو راجع به کلیمی ها هم پرسیدم. فکر کنم طبیعی باشه سوالم. سخته زندگی کردن توی محله ای که هیچکس هم مذهب خودت نباشه.. چون شنیده بودم محله مخصوص دارن پرسیدم. وگرنه حضور تک و توک اونا دخلی به من نداره