2777
2789
عنوان

بخت بسته

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 27 پست
چیا خوندی؟ خواستگارهم اومده؟

اره فقط یکی که اونم دیگه نیومد

یکی هم که دو تا بچه داشت من قبول نکردم

یعنی اشتباه کردم قبول نکردم

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیا خوندی؟ خواستگارهم اومده؟

عاشورا

مجیر

کسا

توسل

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی
اره فقط یکی که اونم دیگه نیومد یکی هم که دو تا بچه داشت من قبول نکردم یعنی اشتباه کردم قبول نکردم

انشالله حل نیشه صبور باش نه خوب کاری کردی قبول نکردی دوتا بچه با بچه خودتت سختت میشد واقعا 

لبخندش برآمده از قدرتش بود وگرنه درون پر التهابی داشت.🥀
نماز شب بخون ،نماز جعفر طیار رو چند تا جمعه بخون تا زمان ازدواجت ، به شهید ابراهیم هادی متوسل شو ،من ...

برا منم دعا کنید

میخونم گلی

رفت و امد و معاشرتت رو زیاد کن دیده بشی  دشمنی چیزی نداری بختتو بسته باشه؟ زنایی مثل تو راحت ...

نه 

اگه بسته باشه

با چی باز کنم باید برم دعا نویس

یا از نت سرچ کنم

برا منم دعا کنید میخونم گلی

حتما عزیزم درکت میکنم ،ببین من تو کتاب شخید ابراهیم هادی نوشتم که میخوام محرم امسال با شوهرم برم هیئت نه تنهایی 😅 ازشون خواستم واسم دعا کنن ،همین چن روز پیش عقدم بود ، انشالله بزودی یه بخت خوب نصیبت بشه

حتما عزیزم درکت میکنم ،ببین من تو کتاب شخید ابراهیم هادی نوشتم که میخوام محرم امسال با شوهرم برم هیئ ...

تو کتاب

یعنی کتابشو خریدی

حتما عزیزم درکت میکنم ،ببین من تو کتاب شخید ابراهیم هادی نوشتم که میخوام محرم امسال با شوهرم برم هیئ ...

چه دعایی خوندی و چقدر طول کشید

من تا بچم کوچیک میخوام زودتر ازدواج کنم

تو کتاب یعنی کتابشو خریدی

کتابشو یه نفر بهم هدیه داده بود،بعد یه فصل داره که شهید هادی دو تا جوونو به هم رسونده بودن واسه ازدواج،من تو صفحه اول اون نوشتم ،مهم نیته باهاش حرف بزن ،و اینکه نماز شبم بخون و ازخدا بخواه نماز جعفرم بخون، من چندین سال بود چله میگرفتم ازدواجم جور نمیشد با این سه تا کار حاجت گرفتم هنوزم باورم نمیشه😅

چه دعایی خوندی و چقدر طول کشید من تا بچم کوچیک میخوام زودتر ازدواج کنم

نماز شب،نماز جعفر طیار و توسل به شهید ابراهیم هادی 

یه چیز دیگه ،به حضرت ام البنین هم متوسل شدم صلوات میفرستادم برای خانم ام البنین و حضرت عباس و خانم ام البنین رو به دستای بریده ی پسرش قسم میدادم

کتابشو یه نفر بهم هدیه داده بود،بعد یه فصل داره که شهید هادی دو تا جوونو به هم رسونده بودن واسه ازدو ...

مبارک باشه ..برا خواهر و برادر مجرد منم دعا کنید که وقتشون گذشته دیگه ....

مرا هزار امید و هر هزار تویی...