2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام.وقت بخیر.ببخشید شما برای دیسک گردن چه کارایی انجام دادین تا دردش آروم بشه؟

قرص تيزانوور و نوازين دكتر بهم داد مسكّن و ضد التهاب هم سلكسيب ،دو تا هم آمپول داشتم كه يكيش از خانواده ويتامينهاي بي بود ولي اصلا اساميشون خاطرم نيست،گردن بند طبي به مدت محدود و استراحت نسبي هم مؤثر بود براي من چون دخترم رو خيلي بغل ميكردم درد بدتر ميشد و دكتر گفت بيش از دو كيلو بار نيايد بلند كنم ،اميدوارم بهتر بشيد 

قرص تيزانوور و نوازين دكتر بهم داد مسكّن و ضد التهاب هم سلكسيب ،دو تا هم آمپول داشتم كه يكيش از خانو ...

عزیزم قرص تیزانور و‌سلکسیت رو چه مدت استفاده کردین ؟ هر روز میخوردین ؟ 

عزیزم قرص تیزانور و‌سلکسیت رو چه مدت استفاده کردین ؟ هر روز میخوردین ؟

سلام،والا يادم نيست ولي كلا بعد از حدود يه ماه دردم قطع شد البته الانم مراقب نباشم بر ميگرده ،همون دوز كه پزشك داده استفاده كنيد ان شاء الله بهبود پيدا كنيد و اينكه ببخشيد جوابتونو دير دادم دير به دير ميام ني ني سايت🌹

عزیزم شما چه‌مدت از قرص نوازین مصرف کردین ؟ منم بی حسی و گزگز پا دارم برا منم دکتر داده‌ میخوام بد ...

سلام دوست عزیز، من هم حس سوزش و گز گز و اندکی درد تو ران پای راستم دارم،دکتر این دارو رو به من داده و روزی یکی، برای شما علایم همیشگی و تو یه قسمت مشخص هست؟ MRI ندادین؟ دکتر علتش رو نگفته بهتون؟

سلام دوست عزیز، من هم حس سوزش و گز گز و اندکی درد تو ران پای راستم دارم،دکتر این دارو رو به من داده ...

عزیزم دوبار mra از سر و گردنم دادم چیزی نشون نداد ازمایش خونم هم نرماله  اما سوزش و گزگز تو پای راستم کف پا تا کنار زانو دارم گردنمم اسپاسم میکنه  .برای شما باکلوفن یا تیزانیدین هم دادند ؟ این قرص نوازین ۱۵۰ تاثیر داره ؟

عزیزم دوبار mra از سر و گردنم دادم چیزی نشون نداد ازمایش خونم هم نرماله اما سوزش و گزگز تو پای راست ...

سلام دوست عزیز.

انشالا زودی خوب میشین. بله باکلوفن و نوازین دادن، روزی یه دونه. خداروشکر موثر هستن اما باز گاهی مواقع درد پشت رونم برمیگرده، حالت برق گرفتگی هست.

از کمرتون MRI و عکس نگرفتین؟

سلام دوست عزیز.انشالا زودی خوب میشین. بله باکلوفن و نوازین دادن، روزی یه دونه. خداروشکر موثر هستن ام ...

عزیزم من mra دادم فقط دیسک خفیف گردن نشون داد منم گردنم میگیرخ و ابتدای کمرم و درد رو به یه پام میده .من باکلوفن میخورم یکم بهتر میکنه یعنی عضله رو شل میکنه .شما چه مدت باکلوفن خوردین ؟ من الان باکلوفن و گاباپنتن میخورم  

عزیزم من mra دادم فقط دیسک خفیف گردن نشون داد منم گردنم میگیرخ و ابتدای کمرم و درد رو به یه پام میده ...

من دو ماه تقریبا. باکلوفن خوردم، و همچنین گاباپنتین.... استراحت کنین ،انشالا زودی خوب میشین