2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قضیه چیه چرا هیچی نمیدونم

روز ۱۳ صفر به هرنیتی که داری یه نشونه میخری مثلا برای بچه جوراب بچه یا خونه یه کلید و جاکلیدی تازه یا طلا به نیت طلا... اینجوری میگن برای بعضیا یجور جذب و رسیدن  به ارزوهاشون بوده 

من ۲۸ صفر و می‌دونم طلا خریدم به نیت خرید خونه، و خونه خریدیم 

همون روز قبل از شهادت امام رضا میشه؟؟ 

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ
روز سیزده سفر به نیت ارزومون یه چی میخریم و تا سال بعد بهش میرسیم. من فقط به یکیش تا حالا رسیدم، ر ...

عه چه جالببببب.13 صفر ینی 11تیر؟ چی باید بخریم؟فرقی نمیکنه؟

یه مهر ماهیه شیطون دانشجوی فرهنگیان هستم.اگه سوالی داشتین در خدمتم
روز ۱۳ صفر به هرنیتی که داری یه نشونه میخری مثلا برای بچه جوراب بچه یا خونه یه کلید و جاکلیدی تازه ی ...

اهاااااا خیلی جالبه.مرسی

یه مهر ماهیه شیطون دانشجوی فرهنگیان هستم.اگه سوالی داشتین در خدمتم

من چندتا حاجت داشتم برا هر کدوم یه چیزی خریدم هیچ کدوم نشد... اما میگم خدا خودش بهتر میدونه شاید به صلاحم نبوده.. دخترم یه عادت داره سرشو. تاب میده به چپ و راست الان دوساله تو سرش مونده بعد سیزده صفر شپش افتاد تو موهاش.. عادتشم ترک نکرد.. پسرم ازمون داشت قبول شد ولی بعدش گفتن رد شدی... اصلا هرچی خواستم بدتر شد یا برعکس شد