2777
2789

بچه ها من از یه آقایی خوشم اومده

فکر میکردم ایشون هم همچین احساسی به من داره

اصلا کلا یک سری از رفتار های محبت آمیز خود ایشون

باعث شد من توجهم بهشون جلب بشه ...

سه چهار روز بود که به هم دیگه نخوردیم و برخورد نداشتیم

امروز که دیدمشون خیلی عادی به نظر اومدن ☹

خیلی بی قرار و ناراحت شدم 😞

دعا یا سوره ای رو میشناسید که مطمئنید با خوندش میتونم

میونمون رو گرم کنم و بهشون نزدیک بشم ؟

لطفا لطفا لطفا نمک نریزید و اگر اطلاع ندارید کلا حرف نزنید .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز دلم

ب هییییییچ عنوان نمیتونید وارد اراده کسی بشید و آدمی رو به خودتون علاقه مند کنید

حتی اگرم بشه خیلی زجر می کشید و پشیمان می شید

حتی طلسم و دعا هم جواب نمیده اگه بده موقتیه و بعد انرژی خیلی بدی سمت خودتون میاد

فک کنید کسی بخواد شمارو ب اجبار عاشق خودش کنه

من طاها و حشرو زیارت عاشورا و حدیث کسا رو امتحان کردم برا من اتفاق خوبی هرچند کوچیک نیفتاد نمیددونم چی بگم 

هی فلانی! اونچه که با دل من کردی به خدا گفتم‌..‌‌..💔 بسوزی به همان داغ که مرا سوزاندی....😭💔🥀🖤

نذر تمام يه گوسفند براي فقرا

حديث كسا براي ازدواج عاليه

نماز جعفر طيار بعلاوه دعاي زادالمعاد كه بعد از نماز ميخونيد و گريه در سجده و گفتن حاجت. اينو ايت الله بهجت گفتن من خوندم حاجت گرفتم

دعاي زادالمعاد بعد از نماز جعفر رو سرچ كني مياره

عزیز دلم ب هییییییچ عنوان نمیتونید وارد اراده کسی بشید و آدمی رو به خودتون علاقه مند کنید حتی اگرم ...

من دارم با تله پاتی این کار رو با یه نفر میکنم و فقط فرکانس میفرستم 

نظرت چیه؟ یعنی کارما داره؟ 

عزيزم دلسوزانه دارم بهت ميگم به عنوان كسى كه اينارو گذرونده  من شبا با ضجه ميخوابيدم  طر ...

خواهش کردم فقط برای کمک کردن و معرفی اون دعا یا سوره

اظهار نظر کنید ☹

چون شما تجربه تلخ داشتی دلیل نمیشه

برای همه قراره همون اتفاق بیفته ...

باور کنید خودم به اندازه کافی حالم بد هست

شما دیگه بدترش نکن 😭

[QUOTE=298829255]نذر تمام يه گوسفند براي فقرا حديث كسا براي ازدواج عاليه نماز جعفر طيار بعلاوه دعاي زادالمعاد كه بع ...[/QUO

نماز جعفر طیار چندبار خوندین که حاجت داد؟  هرهفته یا فقط یه بار؟ 

عزیز دلم ب هییییییچ عنوان نمیتونید وارد اراده کسی بشید و آدمی رو به خودتون علاقه مند کنید حتی اگرم ...

خواهش کردم فقط برای کمک کردن و معرفی اون دعا یا سوره

اظهار نظر کنید ☹

خواهش کردم فقط برای کمک کردن و معرفی اون دعا یا سوره اظهار نظر کنید ☹ چون شما تجربه تلخ داشتی دلیل ...

باور كن نميخوام مثل من بشى اصلا دوست ندارم اين اتفاق واست بيوفته 

هيچ كس اندازه من دعا و نذر و چله نگرفت

يكى دو روز انگار با تاثير دعا برميگشت 

دوباره ميرفت سرد ميشد

ولش كن جاااننننن مننننن اگه خودتو دوست دارى ولش كن

لياقتتو نداااااااااره

نذر تمام يه گوسفند براي فقرا حديث كسا براي ازدواج عاليه نماز جعفر طيار بعلاوه دعاي زادالمعاد كه بع ...

واسه نماز جعفر طیار،، شما شخص خاصی مد نظرت بود یا کلی برای ازدواجت خوندی؟ 

میشه اگه امضامو خوندی یه آیت الکرسی برای حل مشکلم بخونی یا حتی فقط یه صلوات 🥺💔  بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب که روز گار بسی فتنه زیر سر دارد بخوان دعای فرج را و نا امید مباش بهشت پاک اجابت هزار در دارد اللهم عجل لولیک الفرج ❤️