2777
2789
عنوان

اگه بفهمین....

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 43 پست
😂😂😂😂چه فرقی داره

خب ربط داره دیگه.

اونی که کلا یکی دوتا دوست دختر تو ایام نوجوونیش داشته باشه طبیعیه. ولی یکی یهو پیدا میشه کلا تو مار دختربازیه. فرق دارن اینا با هم

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب ربط داره دیگه. اونی که کلا یکی دوتا دوست دختر تو ایام نوجوونیش داشته باشه طبیعیه. ولی یکی یهو پی ...

اها ازاون لحاظ نگا نکرده بودم

😗کیا حس میکنن دنیا یه فیلمه و ما بازیگر این فیلم 🤔    دلم میخواد انقدر گریه کنم ک اشکم خشک بشه دیگ راحت بشم 😔                                                          برای مامان شدنم صلوات بفرستین لطفا 💚
🤣🤣🤣

امضام بخون متوجه میشی بود نبودشون فرقی نداره حالا بیان غصه اینو بخورم که قبلا با کی بوده 🙂🤣

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
هم قبل من داشته هم بعد من😔😔 هیچ غلطی هم نتونستم کنم😔😔

عزیزم چرا هیچکاری نکردی باید از وسط جرش میدادی 

😗کیا حس میکنن دنیا یه فیلمه و ما بازیگر این فیلم 🤔    دلم میخواد انقدر گریه کنم ک اشکم خشک بشه دیگ راحت بشم 😔                                                          برای مامان شدنم صلوات بفرستین لطفا 💚

من خیلی پیترسیدم از مقایسه شدن اینکه توی ذهنش من و با قبلی مقایسه کنه و بعد بفهمه نفر قبلی خیلی از من سر تر و بهتر بوده 

این ذهن و روح من و میخورد 

ولی خوب به طور کلی گذشتش به من ربطی نداشت اگه درموردش حرفی نمیزد و در حد همون گذشته باقی میموند 

(کاربری پنجممم ) لایکم کنید لایک دوست ❤
عزیزم چرا هیچکاری نکردی باید از وسط جرش میدادی 

بعد یه تا بچه قد و نیم قد چیکار میتونم بکنم بعد از کتک کاری و دعوا و جر و بحث و غلط کردن هاش ، ظاهرا بخشیدمش اونم فعلا اشتباهی نکرده شاید هم حرفه ای تر شده 

بعد یه تا بچه قد و نیم قد چیکار میتونم بکنم بعد از کتک کاری و دعوا و جر و بحث و غلط کردن هاش ، ظاهرا ...

انشالله ک خدا بخاطر بچه هات به راه راست بیارتش انشالله سرش ب سنگ بخوره ک بیاد قدر زنی مثل تورو بدونه 

انشالله ک خدا بخاطر بچه هات به راه راست بیارتش انشالله سرش ب سنگ بخوره ک بیاد قدر زنی مثل تورو بدونه ...

ممنونم عزیزم ان شاءالله خدا به شما و همه خانه‌ها و خانواده ها آرامش و عشق هدیه بده🤲