2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عه چیکار کردی؟ 

من ۱۷ سالمه از ۱۳ سالگی اینقدر جوش داشتم ک اصن نمیتونستم به صورت خودم نگاه کنم تو آینه هر دکتری میرفتم می‌گفت جوش دوره نوجوانیه و فلان تا اینکه رفتم پیش یه دکتر بعد هنوز ماسکم و پایین نکشیده بودم گفت تنبلی تخمدان داری حالا برای اطمینان برو سونوگرافی رفتم آخه من پریودی هامم منظم بودش اونم گفت فکر نکنم تنبلی باشه ولی سونو ک دادم گفت داری تنبلی سه ماه قرص داد گفت خوب میشی اونو مصرف کردم به اضافه اینکه دکتر برام راکوتان نوشت یک سال و نیم هم اونو مصرف کردم الان هیچ مشکلی ندارم صورتم مثل اینه صافه

این کاربری دست دو نفره✌️                                      گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تو را؟🥺🖤                              شاعر میگه که= شاید که نه ...واقعا مردم،گول اون چشاتو من خوردم🥀🥺...یکی نبود بهم بگه ک اول شناخته بعد مردن🖤                                                 یا اونجا ک میگه= حتی تو تصمیمات من چشمات بی اثر نبود.🙂                                                              یا اونجا ک میگه= من از تموم خاطرات فقط چشاتو یادمه از کل ماجرای تو،فقط چشاتو یادمه :)                  دیگه ببین چشات چه غوغاییه ک حتی شاعرم بلد نیست ازشون دل بکنه🥺🖤

خانم ها آب خیار رو بگیرید با ماست قاطی کنید یک قاشق چایخوری آب لیمو تازه بزنین اگر پوستتون خشکه عسل بزنید خیلی خوبه تو ی روز پوستم شد عین ماه😂

ضدافتاب خیلی میزنم  با ماسک شب انار بیواکو این خیلی خوبه  همین 🙄ارایشم نمیکنم چون پوستم ...

اره ارایش اصلا خوب نیست من اگرم بکنم 2 بار صورتمو با ویس فاشر میشورم

مرسی بابت توضیحت

اره ارایش اصلا خوب نیست من اگرم بکنم 2 بار صورتمو با ویس فاشر میشورم مرسی بابت توضیحت

این ماسک انار خیلی خویه 

شب میزنی صبح بیدار میشی میبنی پوستت جوون گرفته صفید میشه 

من ۱۷ سالمه از ۱۳ سالگی اینقدر جوش داشتم ک اصن نمیتونستم به صورت خودم نگاه کنم تو آینه هر دکتری میرف ...

ن من منظورم لک و جای جوش و ایناس 

یا ترک پوستی و ..  

البته کم و زیاد همه خانوما دارن اینوو

ماسک های خونگی مثلا خیار رو ابشو میگیرم آب خیار رو با ماسک و لیمو قاطی میکنم معجزس بازم مبگم تاپیک ا ...

عه پ منم اینا رو‌امتحان کنم حتما تاثیر داره 

چون من خیلی همت کنم صورتمو میشورم فقد😐😂

ن من منظورم لک و جای جوش و ایناس  یا ترک پوستی و ..   البته کم و زیاد همه خانوما دا ...

من اونا رم ندارم کلا و اینکه بعد اینکه جوشام رفت جاش نموند کلا چون من دستکاری نمیکردمشون

این کاربری دست دو نفره✌️                                      گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تو را؟🥺🖤                              شاعر میگه که= شاید که نه ...واقعا مردم،گول اون چشاتو من خوردم🥀🥺...یکی نبود بهم بگه ک اول شناخته بعد مردن🖤                                                 یا اونجا ک میگه= حتی تو تصمیمات من چشمات بی اثر نبود.🙂                                                              یا اونجا ک میگه= من از تموم خاطرات فقط چشاتو یادمه از کل ماجرای تو،فقط چشاتو یادمه :)                  دیگه ببین چشات چه غوغاییه ک حتی شاعرم بلد نیست ازشون دل بکنه🥺🖤
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز