2777
2789
عنوان

شاگردم هزینه کلاسو نداده ، بگم بهش؟

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 29 پست
به نظرم چند روز صبر کن بعد بگو  مثلا من خودم شاگرد خصوصی دارم ، خیلیا وای میسن اول ماه پرداخت ...

۳ روز شده  ازمونشم داده  

جزوه هامم برگردونده

من یه زن موفقم که قدر داشته هامو میدونم و برای رسیدن به خواسته هام تلاش میکنم....پیش به سوی خوشبختی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا با 4000 رفتین دبیری    

خیلی دوس داشتم 

لحظه به لحظه کارم  دارم لذت میبرم

من یه زن موفقم که قدر داشته هامو میدونم و برای رسیدن به خواسته هام تلاش میکنم....پیش به سوی خوشبختی
۳ روز چیزی نیست ، من شاگردام شده چند هفته بعد هزینه کلاس رو دادن، هنوز زود هست برای اینکه بخواین گوش ...

پس تا سر ماه صبر میکنم

اره دیگه یک میلیون تو عالم همسایگی اینقدر ارزش نداره که بخواین زود پیام بدین ، اگه تا سر ماه نداد ، ...

ممنوتم از مشاورتون🥰👌

فرض کن زنگ زده گفته   فقط ۲ تا از سوالاتی که با دخترم کار کردی توی آزمون اومده بود🤐 فکر کنم ...

بگو عزیزم اگه میخواستی همون سوالا بیاد معلم خصوصی نباید میگرفتی

باید سوالارومیخریدی

بگو عزیزم اگه میخواستی همون سوالا بیاد معلم خصوصی نباید میگرفتی باید سوالارومیخریدی

من کلا ۴ فصل باهاش کار کردم  از هر فصل هم دقیقا یک سوال اومده بود