واقعا تواین سایت به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میشه انشاالله.. اگرباهاش کل کل کنی ممکنه نتونی اوضاعو کنترل کنی.ولی باصبر وشکیبایی میتونی راننده ازسرش بندازی
واقعا تواین سایت به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا
ای وای من ندیده بودم .متوجه شمانشده بودم.حالا اشکال نداره برای جشن سیسمونیم بیا صحبت کن..مختصر ومفید ...
اره منم نمیخوام کشش بدم چون واقعا چیزی نیست ،، میذارم به عهده امیرعلی
دلم نمیخواد غیبت کنم ولی اینم بگم و برممم😂 یکی بهم گفته سر شام عروسی دیده عهه ایشون که گیاه خوار نیست😶 البته شایدم گیاه خوار بوده بعد دوباره همه چیز خوار شده خدامیدونه😅
درست میشه عزیزم، روت حساسه، کم کم بهتر میشه، مشخصه فعلا از محیط دانشگاه تو دلش امن نیست، خاطرجمع که شد، اوکی میشه، الآن فقط میخواد امنیت تو رو تامین کنه، این کارش دلیلش بی اعتمادی به تو نیست. دلیلش محافظت از توئه.
لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر
مثل بچه های دبستانی باید با سرویس برم دانشگاه و بیام😁🥴😖 تازه دیشب رسیدیم تا امروز صبحم نگفته ...
ناراحتی نداره که انقد خوبه
دختر منم یه آقای متشخصی میاد دنبالش،تازه خودش درو باز میکنه برا بچم و میبنده، آهنگ میذاره براش، سلام میکنه،خداحافظی میکنه ، بچه رو تنها تو کوچه ول نمیکنه حتما به خودم تحویل میده و...🤐🤐🤣🤣🤣
اره منم نمیخوام کشش بدم چون واقعا چیزی نیست ،، میذارم به عهده امیرعلی دلم نمیخواد غیبت کنم ول ...
خیلی سخته خصوصا اینکه یه جوری حس میکنه تو عملیات پلیسی داره منو میبره میاره 😂😂 تازه هرچی میگ ...
مثل فیلما