2789
فردا شب جای زن پیش شوهرش رو خوب نشونش میده😂😂😂😂

چن تا از دوستام شب اول هیچ کاری نکردن با اینکه همه چیز مهیا بوده من خیلی تعجب کردم 

حالا خدا کنه یاسی حداقل پریود نشه ک پسر حاجی ب شکر خوردن نیافته🤣

سلام عروس خانم ظالم 😁  الهی امیرعلی گناه داره نکن اینجوری من دلم برای یه مرد خیلی کم می ...

بهش گفتم بیا جاهامونو عوض کنیم گفت نه جام خوبه😂😂😂

خودمم دلم براش سوخت😶

مامانش یه صبحانه مقویییی اماده کرده بود ازینا که تا دو هفته باید رژیم باشی تا آب بشه😂 هی میگفت منم دیگه مامانتم هرررکاری داری بگو اگه دردی چیزی داری بگو و ….( زشته اینجا دختر مجرد نشسته تو تاپیک🤨… البته خودشون استادنااا😄😄)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چن تا از دوستام شب اول هیچ کاری نکردن با اینکه همه چیز مهیا بوده من خیلی تعجب کردم  حالا خدا ک ...

😂😂😂😂😂😂 

قدیما بود چند نفرو پشت حجله میزاشتن، ما فردا شب نقش همونا رو داریم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

الان بذار وبرو زودم حذف کن میخایم ب کار وزندگیمون برسیم سلامتی فردا عروسی داریما😍

منو بگیییین 

خدایی عروس دیدین روزای قبل عروسیش بیاد اینجا عکس بده و از طومار همه کاراشو بگه😐😂

بهش گفتم بیا جاهامونو عوض کنیم گفت نه جام خوبه😂😂😂 خودمم دلم براش سوخت😶 مامانش یه صبحانه مقو ...

وای خدای من 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

طفلی ها چقدر خوشحال شدن😂😂😂😂😂😂

نه😂  رو یه مبل کوچولو تو اتاقش خوابید خیلی ظالمم مگه نه😶  اخه فکر نمیکردم بگه باشه ولی ...

سلاملیکم چشمم روشن طفلی امیرعلی حالا نمیشد تو تخت بینتون خط کشی میکردی که هیچکدومتون اذیت نشه😍😂

ایشالله که فرداشب زنده از زیر دستش بیای بیرون😂😬

سلاملیکم چشمم روشن طفلی امیرعلی حالا نمیشد تو تخت بینتون خط کشی میکردی که هیچکدومتون اذیت نشه😍😂 ا ...

وای نازگل😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

الان کیا هستین دوتا عکس بدم و برم ؟  بعدا بازم میام برا بقیه میدم

من حاضر

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  

[QUOTE=310972911]الان کیا هستین دوتا عکس بدم و برم ؟  بعدا بازم میام برا بقیه میدم[/ وااای مبارک باشه انشاالله خوشبخت بشید

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا