واقعا شما بگید اگه الان بخونم چیزی میارم نا چهارشنبه
یکی بره تو عقل مامان بابای من بکنه من حتی کتابم نداره
چی بخونم
فقط یه کتاب تست هست اوننم برا نظام قدیمه
آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
ببین خیلی سبز و مهرو ماه جفتشون خوبه ببین فرقیم ندارن ببین هرکدومو پیدا کردی بذار جلوت فقط بخون&nbs ...
من هیچی ندارم عربزم هیچی. میگم نمیدونید چه کتاب هایی بخونم برم دانلود کنم . بهتره. من دانشگاه رفتم ها .
آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
میدونم دیگه منظورم پی دی اف این کتابهاست پی دی افشون رو دانلود کن بشین با لپ تاپ بخون
الان میخوان روانشناسی بخونم. با ریاضی. و تاریخ.
با تست ۵ سال پیش رو در میارم
من رفتم ۱۰۰ درصد زیر ۱۰ میشه اگه اسمم رو ندیدی 😅😅😅😅
کتابیکو رو توی تلگرام سرچ کن همه رو داره الان فقط میتونی جمع بندی ها رو بخونی جمع بندی ...
ممنونم عزیزم