2777
2789
عنوان

خیانت شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1747 بازدید | 94 پست
کاش امشب این تاپیک رو نمی‌دیدم واقعا چقدر آدم می‌تونه بی شرف باشه که به زندگی بچه ی خودشم شک داش ...

😭😭😭😭😭😭😭😭

بخدا اگه مطمئن شم مامانمو میکشم چیزی برا از دست دادن ندارم گه زد به مجردیم ک با این کاراش بخواد زندگی متاهلیمم خراب کنه دیگه واقعا مستحق مرگه

میفهممت درکت میکنم بااین تفاوت ک مادر من ادم بسیار پاکی هس همسرمم همینطور من دوران بارداری اینجور شد ...

امیدوارم 

خداکنه ی ذره حس مادرانه تو وجودش باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😭😭😭😭😭😭😭😭 بخدا اگه مطمئن شم مامانمو میکشم چیزی برا از دست دادن ندارم گه زد به مجردیم ک با ای ...

همچین آدمی حتی ارزش کشته شدن هم ندارن بزار زنده بمونه تقاص پس بده بنظرم طلاق بگیر برو برا خودت زندگی بساز 

سلام بانو

شما سودای بدنت به شدت زیاد شده. و دچار بد بینی و شک شدی. اگه درمان نکنی دور از جونت ممکنه که دیوونه بشی. و کاری که نباید رو بکنی

برو از دارو گیاهی های معتبر یا دکتر طب سنتی بپرس چی بخوری چی نخوری. تو گوگلم میتونی سرچ کنی

فقط عزیز حتما دنبالش باش. یکی بوده اینقد سوداش زیاد شده که به مرز دیووانگی رسیده

امیدوارم  خداکنه ی ذره حس مادرانه تو وجودش باشه

حتما هس ولی نامحسوس دنبالش کن گوشیشو این روزا زیاد رفت امد کن زیاد تحت نظرش بگی

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  

یه سوال شما پاشنه های پات ترکیده هس؟؟ 

واسه رفع سودا

در هفته ای 3 بار تمام بدنت از گردن یا نوک پات رو با واجبی یا همون نوره بمال. شل درس کن مثل فرنی. به تمام بدنت بزن. 10 دقیقه وایستا بعد بشور

سودای بدنت کم کم خارج میشه

همچین آدمی حتی ارزش کشته شدن هم ندارن بزار زنده بمونه تقاص پس بده بنظرم طلاق بگیر برو برا خودت زندگی ...

عزیزم چرا ته دلشو خالی میکنین ایشون دچار بد بینی شدن به جای کمک میگی طلاق بگیر اگه چیزی بینشون نباشه چی 

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  
عزیزم چرا ته دلشو خالی میکنین ایشون دچار بد بینی شدن به جای کمک میگی طلاق بگیر اگه چیزی بینشون نباشه ...

میگه اگه بفهمم چیزی هست مادرم رو میکشم میگم اینکارو نکن اگر چیزیم بود طلاق بگیر 

انشالله که فقط شک باشه

آره خودمم چون همین احتمالو میدم میگم نمیتونم از گوشی شوهرم ماجرارو بفهمم

ماشین داره شوهرت؟

یه گوشی از این قدیمیا یا ی دستگاه کوچیک ضبط صدا بخر تو ماشینش جا ساز کن 

از دی جی کالا سرچ کن دستگاه ضبط صدا 

یکی از بچه های اینجا خریده بود مچ شوهرشو اینجوری گرفت

😭😭😭😭😭واقعا وحشتناکه نمیدونم اگه یروز مطمئن بشم چ بلایی سرم میاد

عزیزم خودتو اذیت نکن اگرم چیزی باشه که انشالله نیست ولی اگه باشه تو چیزی از دست ندادی آدمای اطرافتو شناختی اونا باید شرمنده بشن خجالت بکشن ببین توفقط بسپر بخدا ببین چیکارمیکنه اصلا ولش کن دیگه بهش فکر نکن ببین رابطتتو با شوهرت بهتر کن بهش. نزدیک شو محبت معجزه میکنه‌ شاید واقعا چیز خاصی نیس شک خانمان سوزه من خودم تجربش دارم آدم شکاک دیوونه میشه بخدا فقط توسل به اهل بیت کن

فقط خودم میدونم ازکجا به کجا رسیدم🥺
سلام بانو شما سودای بدنت به شدت زیاد شده. و دچار بد بینی و شک شدی. اگه درمان نکنی دور از جونت مم ...

آره اتفاقا الان سودای بدنم بالاس خودم میفهمم پریودم شدم امشب دارم دیونه میشم

ماشین داره شوهرت؟ یه گوشی از این قدیمیا یا ی دستگاه کوچیک ضبط صدا بخر تو ماشینش جا ساز کن  از ...

یه ماشین نداره آخه دوتا داره گاهیم با موتورش میره یا ماشین پسرخالش دستشه 

عزیزم خودتو اذیت نکن اگرم چیزی باشه که انشالله نیست ولی اگه باشه تو چیزی از دست ندادی آدمای اطرافتو ...

مرسی عزیزدلم واقعا حرفاتون آرومم کرد خیلی سبک شدم چ خوب شد اینجا گفتم راهی برا گرفتن مچشون پیدا نکردم ولی حرفای امیدوارکننده حالمو بهتر کرد همین ک به کسی گفتمش سبک شدم

همچین آدمی حتی ارزش کشته شدن هم ندارن بزار زنده بمونه تقاص پس بده بنظرم طلاق بگیر برو برا خودت زندگی ...

واااااا، شما مشکل روحی داری ، خودت رو حتما معالجه کن. برای یه خیال و یه حس اشتباه زندگیش رو نابود کنه

سلام😊 
مرسی عزیزدلم واقعا حرفاتون آرومم کرد خیلی سبک شدم چ خوب شد اینجا گفتم راهی برا گرفتن مچشون پیدا نکرد ...

خداروشکرعزیزم انشالله بزودی خدا شکتو برطرف کنه و واقعا بفهمی بی مورد بوده و به زندگی عادی برگردی

فقط خودم میدونم ازکجا به کجا رسیدم🥺