2777
2789
عنوان

بی بی چک+ عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 41 پست
الهی عزیزم... چقدر خوشحالم که الان حامله ای برای منم دعا کن منکه هنو اقدام نکردم ۳سالم هس بچه ندارم ...

عزیزم از خدا میخواهم به زودی نی نی بیاد تو دلت و‌غافل گیرت کنه

پسرم بهترین هدیه خدا هستی. مرسی که به زندگی من و بابایی رنگ و بوی تازه ای دادی. بی نهایت عاشقتم  

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خداروشکر 😍😍 امیدوارم بارداری راحتی داشته باشی و بچت برات خیر و برکت بیاره

انشاالله استرس دارم که کاذب باشه

پسرم بهترین هدیه خدا هستی. مرسی که به زندگی من و بابایی رنگ و بوی تازه ای دادی. بی نهایت عاشقتم  
من همسرم واریکوسل داشت عمل کردیم اما بازم تحرک خیلی کم بود چندتا متخصص بردیم همه گفتن امکان بارداری ...

میشه بگی واریکوسل چجوریه؟

همسرم یه مدته مثل قبل ببخشید آب منیش جهش نداره.قبلا میپاشید الان انگار یه بچه کوچیک داره تف میکنه.به این میگن واریکوسل؟

میشه بگی واریکوسل چجوریه؟ همسرم یه مدته مثل قبل ببخشید آب منیش جهش نداره.قبلا میپاشید الان انگار یه ...

باید سونو بده همسرم میل جنسی اش کم شده بود و موقع رابطه می‌گفت درد دارم رفتیم دکتر معاینه کرد و‌تشخیص واریکوسل داد اما بازم گفت سونو بدهید سونو هم تایید کرد که واریکوسله

باید سونو بده همسرم میل جنسی اش کم شده بود و موقع رابطه می‌گفت درد دارم رفتیم دکتر معاینه کرد و‌تشخی ...

همسرم این مشکلاتو نداره.فقط من یه سوال میپرسم ببخشید همسر شماهم جهش اسپرمش ضعیف بود؟

همسرم این مشکلاتو نداره.فقط من یه سوال میپرسم ببخشید همسر شماهم جهش اسپرمش ضعیف بود؟

نه عزیزم جهش اسپرمش خیلی خوب بود اما کیفیت اسپرمش پایین بود 

عزیزم ممنونم جوابم سوالامو دادی.انشاالله که به سلامت این ۹ ماهو بگذرونی و نی نی نازتو بغل کنی😍

انشاا..‌‌ گلم . برات صلوات فرستادم تو هم به زودی مامان بشی و نی نی تپلی و‌جیگری به دنیا بیاری