من یه پدر اشغال عوضی دارم منتظرم بمیره از دستش راحت شم نذر کردم واسه مرگش ، با کمربند منو زد همه جام کبود و قرمزه ، حالا به خاطر اینکه وسایل جمع نکردم گفتم بعداً انجام میدم حالم خیلی بده این کار همیشگیشه😭😭💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدا پدر منو هم بکشه هر چه زودتر میدونم میدونم خدا دعا هام و حرفامو گوش میده یعنی من توخه فقط اذیت نمیشنا دو تا معلول هم داریم اونا رو هم اذیت میکنه کلا خانوادگی بهش نفرین مبکنیم
دعا کنید برام یه صلوات بفرستید🤲😍 اللهم صل علی محمد و آل محمد
ببخش میپرسم شما کجایی هستی یعنی اهل کجایید؟ خدا پدر منو هم بکشه هر چه زودتر میدونم میدونم خدا دعا ه ...
عزیزم خیلی متاسفمکه ازپدرتون انقد ناراحتین میدونم خیلی دلتونو شکسته که آرزوی مرگشو میکنید ولی نفرین نکن گلم بسپارش به خود خدا ؛ خدا خودش میدونه چه جوری باهاش تصفیه حساب کنه .بگو خدایا مابی پناهیم خودت پناهمون باش نزار بیشتر از این دلمون شکسته شه .برای حل مشکلتون امروز هرچقد بتونم براتون صلوات میفرستم خودتم هرروز نیت کن به نیت حضرت زینب هر چند تا که میتونی صلوات بفرست انشالله که به حق دل شکسته حضرت زینب دلتون شاد بشه 💖