2821
2789
عنوان

کتک خوردم😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1543 بازدید | 67 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اون بدترین دشمن منه

یه باریه پدری رو دیدم باماشین داشت توخیابونا حیرون می چرخید،اومد گفت شما یه دختر به این مشخصات ندیدی؟!

دخترمه،ول کرده ازخونه بیرون رفته...هرچی می گردم نیستش...گفتم تورفیق بودی باهاش وبهش محبت می کردی الان توخونت بود...یه کم باااش رفاقت کن باهاش بخند..جوونی کن .کفترجلد خودت میشه

از کجا معلوم پسر خوب میاد با اون ازدواج کنه مگه فرشته نجاتن پسرها؟  مثل پرنسس ها منتظر پادشاه ...

اره ولی چیکار منم یجورایی مثل اسی و چن نفر دیگم که گفتن فقط بدون کتک و با یه روشای دیگه 

گفتم که واسه اینکه بهش گفتم بعداً جمع میکنم

ببخش میپرسم شما کجایی هستی یعنی اهل کجایید؟

خدا پدر منو هم بکشه هر چه زودتر میدونم میدونم خدا دعا هام و حرفامو گوش میده یعنی من توخه فقط اذیت نمیشنا دو تا معلول هم داریم اونا رو هم اذیت می‌کنه کلا خانوادگی بهش نفرین مبکنیم

دعا کنید برام یه صلوات بفرستید🤲😍 اللهم صل علی محمد و آل محمد 
میگم پدر شما هم محدودت کرده؟

خدا پدر آشغال منو هم بکشه جنازش به خونه ش نرسه تیکه تیکه بشه گم و گور بشه از ته دل دارم میگم خدایا ببین چقدر دارم اذیت میکشم خدا زود تر بکشتش زوده زود بکشتش

بله

پدر منم همینطوره دیروز سر بلند بودن ناخنم کلی دعوا شد 

مادرمو نمیزاره بره پیاده روی کلا ما رو نمیزاره بریم جایی 

خیلی شکاک بد دهن و آشغاله

ببخش میپرسم شما کجایی هستی یعنی اهل کجایید؟ خدا پدر منو هم بکشه هر چه زودتر میدونم میدونم خدا دعا ه ...

عزیزم خیلی متاسفم‌که ازپدرتون انقد ناراحتین میدونم خیلی دلتونو شکسته که آرزوی مرگشو میکنید ولی نفرین نکن گلم بسپارش به خود خدا ؛ خدا خودش میدونه چه جوری باهاش تصفیه حساب کنه .بگو خدایا مابی پناهیم خودت پناهمون باش نزار بیشتر از این دلمون شکسته شه .برای حل مشکلتون امروز هرچقد بتونم براتون صلوات میفرستم خودتم هرروز نیت کن به نیت حضرت زینب هر چند تا که میتونی صلوات بفرست انشالله که به حق دل شکسته حضرت زینب دلتون شاد بشه 💖