zahrakhodabandehloo مدیر عضویت: 1400/04/04 تعداد پست: 4124 عنوان چیزی به کنکور نمونده... | مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 28 پست یعنی میشه دخترم سال اول دندون پزشکی قبول شه؟؟؟ مامان آناهیتا -آراد -آرتا -آیسو 🤱🏻💚 1402/04/10 | 14:30 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تودل عضویت: 1398/11/28 تعداد پست: 9390 من پشت کنکور بودم وبه خاطر یه سری ندونم کاری ها باید بمونم برا۴۰۳ چرا؟امسال نمیدی؟میشه بگی چه ندونم کاری ای صرفا برای تجربه نه فضولی امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻
تودل عضویت: 1398/11/28 تعداد پست: 9390 خب عشقم ۸۰ تا تست فقط مختص یه درسه گفت مثلا روزی تست های زیست رو بیشتر هم میکنه نگفتی دخترت قلمچی یا گزینه ی دو یا هر آزمون دیگه ایهم شرکت میکرد؟ امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻
zahrakhodabandehloo مدیر استارتر عضویت: 1400/04/04 تعداد پست: 4124 نگفتی دخترت قلمچی یا گزینه ی دو یا هر آزمون دیگه ای هم شرکت میکرد؟ دخترم خودش تیزهوشان بود ولی آزمون گزینه ۲ میرفت مامان آناهیتا -آراد -آرتا -آیسو 🤱🏻💚
تودل عضویت: 1398/11/28 تعداد پست: 9390 دخترم خودش تیزهوشان بود ولی آزمون گزینه ۲ میرفت الان این روزای آخرو روزی چندساعت میخونه امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻
zahrakhodabandehloo مدیر استارتر عضویت: 1400/04/04 تعداد پست: 4124 الان این روزای آخرو روزی چندساعت میخونه ۱۸ ساعت اصلا خواب نداره مامان آناهیتا -آراد -آرتا -آیسو 🤱🏻💚
تودل عضویت: 1398/11/28 تعداد پست: 9390 ۱۸ ساعت اصلا خواب نداره آااخی☹مشاوره براش گرفته بودی یا مدرسه خودش میده مشاورشو امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻
zahrakhodabandehloo مدیر استارتر عضویت: 1400/04/04 تعداد پست: 4124 آااخی☹ مشاوره براش گرفته بودی یا مدرسه خودش میده مشاورشو هم مدرسه هم خودم براش گرفتم خدا فقط کمکش کنه مامان آناهیتا -آراد -آرتا -آیسو 🤱🏻💚
تودل عضویت: 1398/11/28 تعداد پست: 9390 هم مدرسه هم خودم براش گرفتم خدا فقط کمکش کنه چند وقته روزی ۱۸ ساعت میخونه؟از بعد امتحاناش؟راستی معدل امسالش چند شد؟چون نهایی بودن امسال می پرسم امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻
zahrakhodabandehloo مدیر استارتر عضویت: 1400/04/04 تعداد پست: 4124 چند وقته روزی ۱۸ ساعت میخونه؟ از بعد امتحاناش؟ راستی معدل امسالش چند شد؟ چون نهایی بودن امسال می ... عشقم از وقتی که امتحان نهاییش تموم شده روزی ۱۸ ساعت ولی قبلا ۱۲ ساعت کارنامه هارو ندادن میگن هنوز دارن تصحیح میکنن نمیدونم والا امروز رفتم مدرسه پرسیدم مامان آناهیتا -آراد -آرتا -آیسو 🤱🏻💚
تودل عضویت: 1398/11/28 تعداد پست: 9390 عشقم از وقتی که امتحان نهاییش تموم شده روزی ۱۸ ساعت ولی قبلا ۱۲ ساعت کارنامه هارو نداد ... موفق باشه عزیزمنتیجه ی زحمت هاشوو می بینه ان شالله😍اگ دوست داشتی درخواست دوستی مو قبول کنمن ۳۷ سالمه و یه دختر و دوتا پسر دارم امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻
zahrakhodabandehloo مدیر استارتر عضویت: 1400/04/04 تعداد پست: 4124 موفق باشه عزیزم نتیجه ی زحمت هاشوو می بینه ان شالله😍 اگ دوست داشتی درخواست دوستی مو قبول کن من ۳ ... چه جالب 😘حتما عزیزم قبول میکنم♥️ مامان آناهیتا -آراد -آرتا -آیسو 🤱🏻💚
باقالیپلو عضویت: 1401/01/20 تعداد پست: 15206 دختر شما به سر و صدا حساس نبود؟ خودتون رعایت میکردن درمورد شلوغی و مهمونی و اینا یا نه کلا براش مهم نیست اینجور چیزا؟
zahrakhodabandehloo مدیر استارتر عضویت: 1400/04/04 تعداد پست: 4124 دختر شما به سر و صدا حساس نبود؟ خودتون رعایت میکردن درمورد شلوغی و مهمونی و اینا یا نه کلا براش مهم ... والا تا اونجا که میدونم زیاد حساس نبود حتی کمک دستم بود ولی بعضی مواقع میرفت پیش نامزدش درس میخوند مامان آناهیتا -آراد -آرتا -آیسو 🤱🏻💚
hossein_sh_d عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 950 چرا؟ امسال نمیدی؟ میشه بگی چه ندونم کاری ای صرفا برای تجربه نه فضولی درگیر رابطه عاطفی اهمالکاریکمالگرایینداشتن مرورثبت نام نکردم برا ازمونموبایل