دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به جاش شما هی باید سوالهای رانندگی کنی که اون وقت نکنه چیزی بگه، هر مشکلی داری و از هرجا میترسی برو همونجا، دنده را هم بگو میخوام بزنم 3 و 4
مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍
کی گفته مربی های زن بد هستن،من چندتا مربی زن میشناسم فوق العااااااده
مربی خودم ساکت بود و آروم و بی استرس ،اصلا هم اهل دخالت نبود
از صدتا مرد بهتر بود
میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
۱۸ سالگی رفتم گواهینامه بگیرم مربیم مرد بود و هیچی یادم نداد هی میگفت تو خوبی کارت عالیه ولی چرت میگفت، گواهینامه رو گرفتم ولی مهارتم خوب نبود. رفتم پیش یه خانم که عالی باد داد والان سالهاست رانندگی میکنم به بهترین شکل. خانمها خیلی میرن تو بحثای خانوادگی باید محل ندی خودشون میفهمن کاتش میکنن
میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
من گواهینامه ام رو با مرد گرفتم، ولی بعدها که خواستم بشینم با خانم رفتم خیلی بهتر بود. به جنسیت نیست، به مهارت آموزشه.
ای میهن، ای انبوه اندوهان دیرین / ای چون دل من، ای خموش گریه آگین/ در پرده های اشک پنهان، کرده بالین/ ای میهن، ای داد/ از آشیانت بوی خون میآورد باد...