2777
2789
عنوان

مربی رانندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 36 پست

مربی مرد خیلی خوبه 

دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه همسرت عصبی نمیشه برو باهاش  اگ عصبی میشه مربی بگیر

نه عصبی نیست زیاد ولی خیلی مسخره میکنه

مثلا خانم میبینه که چسبیدن به فرمون میگه توام اینجوری میکنی

برای فهمیدن آنچه که مردم واقعا فکر می کنند،به آنچه که آن ها می گویند،توجه داشته باشید💥

فقط با مربی مرد میتونی نتیجه بگیری فقط حواست باشه وا ندی خیلی جدی باش برخورد کن ک پسرخاله نشه

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
اصلا نمیخواد همسرت یادت بده برو آموزشگاه یعنی از نون خوردن هم واجبتره

آره خیلی دوست دارم یاد بگیرم

برای فهمیدن آنچه که مردم واقعا فکر می کنند،به آنچه که آن ها می گویند،توجه داشته باشید💥

همشون همینطورن خوب حرف میزنن 

به جاش شما هی باید سوالهای رانندگی کنی که اون وقت نکنه چیزی بگه، هر مشکلی داری و از هرجا می‌ترسی برو همونجا، دنده را هم بگو میخوام بزنم 3 و 4

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

عه پس یعنی همه مربی خانما اغلب همینن؟

کی گفته مربی های زن بد هستن،من چندتا مربی زن میشناسم فوق العااااااده

مربی خودم ساکت بود و آروم و بی استرس ،اصلا هم اهل دخالت نبود 

از صدتا مرد بهتر بود

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

۱۸ سالگی رفتم گواهینامه بگیرم مربیم مرد بود و هیچی یادم نداد هی میگفت تو خوبی کارت عالیه ولی چرت میگفت، گواهینامه رو گرفتم ولی مهارتم خوب نبود. رفتم پیش یه خانم که عالی باد داد والان سالهاست رانندگی میکنم به بهترین شکل. خانمها خیلی میرن تو بحثای خانوادگی باید محل ندی خودشون میفهمن کاتش میکنن

اگه تهرانن میشه معرفی کنی

نه عزیزم،قم هستم

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
عه پس یعنی همه مربی خانما اغلب همینن؟

نه عزیزم

من گواهینامه ام رو با مرد گرفتم، ولی بعدها که خواستم بشینم با خانم رفتم خیلی بهتر بود. به جنسیت نیست، به مهارت آموزشه.

ای میهن، ای انبوه اندوهان دیرین / ای چون دل من، ای خموش گریه آگین/ در پرده های اشک پنهان، کرده بالین/ ای میهن، ای داد/ از آشیانت بوی خون می‌آورد باد...