2777
2789
چرااااا؟ مگه کسی رو کمرته 🤭😁 ببخش شوخی کردم

بچم از صبح ندیدتم الان افتاده رو کمر و دل و رودم😅

هعیییی 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فکر میکنم کار، کار خودشوهرته 😅

شوهر ندارم... 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
مسخره نکن بچه خیلی هزینه داره آینده میخاد

عزیزم اصلامن یه دختر دارم مسخره چرا دگه

من ازاول نخاستم بارداربشم ولی الان دگه شده خوب شما بگو چکارش باید بکنم بخدا اگه میایی خونمون زندگیمون جهنمیه ولی دگه مجبور شدم باید کاری کنم تا سالم باشه

عزیزم اصلامن یه دختر دارم مسخره چرا دگه من ازاول نخاستم بارداربشم ولی الان دگه شده خوب شما بگو چکار ...

قراره بچت ب دنیا بیاد تو همون جهنمی ک شما میگی بزرگ شه؟ 

عذاب وجدان نمیگیری؟ 

ب فکر آیندش نیستی؟ کار نمیکنی؟ 

شما هاچی میگید تخسیر من که امدم باشما های حرف بزنم دگه بسه هیچی نگو

واقعا ک

چقدر خودخواهی 

حیف بچه هات