2777
2789
میخام بخابم انقد ازدیشب رفتم این تاپیک ادن تاپیک صب سد خب بخابمم باز تا ساعت ۲خابم خیلی بدم میاد نخا ...

خدایی الن احساس نمیکنی مغبونی و سرت کلاه رلته . هیچ خبری نبوده تا صبح درسته توی تاپیکها ؟!

...thi too shall pass

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ی صدا هایی از خیابون میومد گفتم سگه به ده تیکه مساوی تقسیم کرد یکی رو.

بعد قطع شد فکر کنم سگا افتاده بودن دنبال هم

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

باردارم همیشه خدا این موقع صب بیدار میشم از موقعی ک باردار شدم نمیتونم درست بخوام اذیتمهی از این شونه به اون شونه میکنم تا بلکه خوابم ببره الانم دماغم کیپ شده😢رو اعصابع

منم ۴ سال پیش خییلی وحشتناک بود از مواد محرک و اون دارویی که حساسیت براتون ایجاد کرده دوری کنین خوب ...

اصلا تاحالا تجربه کهیر نداشتم،حتی تو سرم کهیر در اومده همش میخارونم بقیه شاید فک کنن شپش زدم😅افتصاحه من هیچ چیز جدید و خاصیم نمیخورم خب ک بگم از اونه

خدایی الن احساس نمیکنی مغبونی و سرت کلاه رلته . هیچ خبری نبوده تا صبح درسته توی تاپیکها ؟!

دقیقاااا عین سگ پشیمونم چرا بیدار موندم یه تایپک ک کلا همرو گذاتشه سر کار گ اسی فوت شده من خاهر شوهرشم دیشب فوت شد یه عالم توس بودم تا بچه ها ته توشو دراوردن باتایپکای قبلیش ک دیدن کلا هممون سررکار بودیم بیشتر حرصم گرفته