2821
2789
عنوان

با ۱۰ میلیون

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 27 پست

داخل باسلام هم میتونی غرفه بزنی 

من خودم خیلی از با سلام خرید میکنم خیلییی هاشون خانم های خونه دار هستن از عکس هایی که میفرستن کامل مشخص 

یه کار بی درد سر هستش

مثلا  یه خانمی بود روسری مزون دوز داشت وقتی سفارش گرفت تازه شروع به دوختن کرد چون بهم پیام میداد و نظر می‌گرفت همون روز هم پست کرد ۲۰۰ تومن هم گرفت راحت و بی درد سر 

ایران مادر مشترک همه ی ماست به خاطر دعوای خواهر برادری مادرمون رو به مرد همسایه نمیدیم

اصلا برخورد خوبی ندارن رفتم قبلاً  خودشون مربی اضافی هم دارن

الان اطرافمون افرادی هستن، ب بچه های چهار پنج ساله فامیل و همسایه و... گفتن کلاس نقاشی خونگی

بعد یه ده تا بچه جمع کرده

ماهی مثلا صد تومن

یه روز درمیان

نقاشی و داستان از امام ها و بازی براشون میذاره

بدون هیچ سرمایه ای،

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشهم دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس•○●○• امروز ۴آذر ۱۴۰۴ هست و خداروشکر بچه م خخخیلی خوبه. اوج بیماری دی و بهمن و اسفند و فروردین هستش.دعا کنین اونموقع نگیرش°•○●○•° امروز ۵ دی ۱۴۰۴ هست و میبینم که خداروشکر شدت بیماری فرزندم همچنان کمه.گاهی میبینم انگار میخواد زیاد بشه اما بعد قطع میشه.... انشاءالله خدا امسال رو ب خیر بگذرونه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

توی با سلام و ترب دی ج ی کالا. عضو شو و. وسایل آرایشی بفروش  یا اگه بلدی دستبند درست کن موگیر.& ...

دیجی کالا و شنیدم خوب نیست فروشندگی کنید هرکس انجام داده ضرر کرده باید جنست اینقدر خوبه باشه مرجوعی نخوره 

دیجی کالا و شنیدم خوب نیست فروشندگی کنید هرکس انجام داده ضرر کرده باید جنست اینقدر خوبه باشه مرجوعی ...

اره چون هزینه بسته برای ارسال به دیج کالا   با شماست هزینه بسته بندی اونم با شماست. اما باسلام هزینه یه بسته بیشتر نمیدی فقط نه درصد از پول میگیرن

=)
بنظرتون تو باسلام فروش چقدر می‌ره ؟؟؟؟من خیلی وقته میخام لباس زنونه بیارم میترسم اما

یکی از آشنا هامون  گفت اگه عکس خوب بگیری قیمتتم از بقیه یکی دو تمن ارزون تر باشه فروشت بالاس منم می‌خوام ماه دیگه شروع کنم

=)
انشاللع ب سلامتی پر روزی باشه برات ،شما با چند تومن میخایین شروع کنید

ممنون من پنج ملیون.   اما خوب هفت ملیون کنار گذاشتم که خوب اگه کم بود استفاده کنم اما برای شروع هرچه کمتر بهتر

=)