2777
2789
عنوان

خانواده ی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 27 پست
دقیقا همین حس رو دارم حتی دوسه روز پیش جواب استوریه زن داداشش دادم تا یه روز کامل انلاین میشد ولی پی ...

بنظرم خیلی صمیمی شدی پرو شدن

میگه زیاد که باشی زیادی میشی چن مدت محل نده سنگین باش ببین چطوری رفتار میکنن باهات

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقا همین حس رو دارم حتی دوسه روز پیش جواب استوریه زن داداشش دادم تا یه روز کامل انلاین میشد ولی پی ...

ببخشید خواهری..ولی تو دیگه خیلی سادگی کردی ک انقد پاپیچشون میشی ...ول کن توروخدا...ان شوهرت خوبه و میدونی ک باهاش خوشبختی .ببخشیدا ولی دیکه محل یک اونارو نده .فقط شوهرتو بچست ..اما اگ ن کلا بیخیال و مطمعن باش ک ازشون آبی برات گرم نمیشه و پشیمون میشی ..از این ب بعد اصلا محلشون نده ن زنگ ن پیام ..شما هم اگ دیدی پیام دادن مثل خودشون رفتار کن و سرد جواب بده ..زنگم زدن سرد حرف بزن باهاشون ک بدونم تو هم مثل اونا بلدی بی محلی کنی و هیچی حسابشون نکنی...بعد شما از لحظه ای ک عقد کردی آوین افراد خانواده خودت بودن ک باید خانواده شوهرت جلوشون شمارو تحویل بگیرن!!!اونا جلو خانواده خودت انقد بی محبت کردن پسفردا جلو بقیه چطورن بنظرت؟؟؟؟

من برعکس شما ۵ماه عقد بودم هیچوقت ب خانواده شوهرم زنگ نزدم همیشه اونا بودن ..حتی الانم ک ۴ساله اومدم سر خونه زندگیم بازم اونا زنگ میزنن خداشاهده من خیییییلی کم پیش میاد ...

ولی باز بنظرم خوب فکراتو بکن!!! و با شوهرت در میان بزار ببین جریان چیه ک اینجورین شاید اصلا دلیلی داشته باشه ک شما مطلع نیستید

بنظرم خیلی صمیمی شدی پرو شدن میگه زیاد که باشی زیادی میشی چن مدت محل نده سنگین باش ببین چطوری رفتار ...

دیگه باهام خوبم بشن یادم نمیره چقد جلو خانواده م کوچیکم کردن 

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
ببخشید خواهری..ولی تو دیگه خیلی سادگی کردی ک انقد پاپیچشون میشی ...ول کن توروخدا...ان شوهرت خوبه و م ...

ممنونم از راهنماییت و وقتی ک گذاشتی 

اره تقصیر خودمه 

با شوهرم ک حرف زدن شوهرم گف چرا نمیرین بهش سر بزنید مردم حرف میزنن گف بریم چی بگیم اخه رومون نمیشه 

اخه اینکه دلیل نمیشه 

اگه میومدن من سربلند میشدم 

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
اره میفهمم ولی تحمل کن ایشالله رفتی خونه خودت درست میشه همه چیز

ممنونم عزیزم ❤ 

ممنونم از راهنماییت و وقتی ک گذاشتی  اره تقصیر خودمه  با شوهرم ک حرف زدن شوهرم گف چرا نم ...

خواهش میکنم عزیزم...دارن بهانه تراشی میکننن...فقط تا میتونی مثل خودشون ن زنگ بزن و ن پیام بده ...ان هم اونا پیگیر شدن شما تا میتونی خودتو بگیر ...ی جوری باش ک ازت حساب ببرن و بقولی جلوت خم و راست شن ...اما اگ ندا م زنگ بزنی و پیام بدی معذرت میخوام اما ب پخی هم حسابت نمیکنن  ..هرچقد خودتو بگیری  و کمتر تحویل بگیری آرامش خودت بیشتره ..فردا هم ک رفتی سر خونه زندگیت دخالتشون کمتر!!!

خواهش میکنم عزیزم...دارن بهانه تراشی میکننن...فقط تا میتونی مثل خودشون ن زنگ بزن و ن پیام بده ...ان ...

ن دیگه شماره هاشونو پاک کردم بخوامم نمیتونم زنگشون بزنم 

فقط اگه زنگ زدن یه روزی ک میدونم نمیزنن بنظرت بگم ک چرا شماره هاشونو ندارم؟ 

ن دیگه شماره هاشونو پاک کردم بخوامم نمیتونم زنگشون بزنم  فقط اگه زنگ زدن یه روزی ک میدونم نمیز ...

ن اگ دلیلشو بگی ینی مستقیم داری میگی ک خیلی برام‌مهم بودین از بس پیگیر شدم و درست جوابمو ندادین منم شمارهاتو پاک کردم !!

بگو ک شمارهام پاک شدن دیگه یادم رفت بگیرم سیو کنم!!!اینقد بی اهمیت خودتو نشون بده ک اونام بفهمن شماهم همچین دلخوشی ب اونا نداری! اگ گفتن چطور یادت رفته!!!

بگو همونجوری ک شما کلا یادتون رفته بود منی هم هست....

فقط توروخدا تا میتونی خودتو براشون بگیر. وگرنه فردا پس فردا بدبختت میکنن با توجه ب صحبتایی ک ازشون کردی!

ن اگ دلیلشو بگی ینی مستقیم داری میگی ک خیلی برام‌مهم بودین از بس پیگیر شدم و درست جوابمو ندادین منم ...

باش عزیزم

بازم مرسی💚🌿

خواهش میکنم عزیزم  انشالله ک خوشبخت بشی آجی

قربونت برم شماهم موفق و عاقبت به خیر باشی ❤