2777
2789
عنوان

مامانم بهم گفت چرا بچه دوم آوردی

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 27 پست

خوب اگه این حرفا روتون تاثیر بگذاره خیلی بده درواقع دهن بینی و عدم ثبات هست

ما که نمیتونیم جلوی گفتار بقیه رو بگیریم پس باید خودمون رفتارمون رو طبق شرایط، و تفاهم با همسر و اصول زندگی بچینیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینو گفتم  گفت نه دقیقا تو هوو آوردی سر بچت من یه داداش دارم از خودم کوچک تر

کسی که خودش دو تا بچه آورده نمیتونه همچین نصیحتی به شما بکنه

طبق مثل معروف:

خرماخور خرماخور رو نصیحت نمیکنه

بعدشم تو خودت بهتر از همه میدونی با زندگیت چکار کنی😐👌🏻❤

بگو چون تو فرق گذاشتی دلیل نمیشه همه بذارن! منم دوتا دارم هیچ فرقی واسم ندارن، سومی خداخواسته باردارم هنوز نیومده اندازه دوتای دیگه دوسش دارم!

بگو واسه مادر واقعی هیچ فرقی نداره

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

خب اون تربیتی که همه توجه آدم بخواد برای بچه باشه یا بدون بچه شب خوابت نبره هم که خوب نیست 

در آینده جفت تون اذیت میشین

اتفاقا خیلی خوبه که بچه دوم میاد و روال کمی عادی تر میشه

بعدم خواهر و برادر تو بچگی همبازی هستن ، بزرگ بشن پشت و حامی همن! 

کجا با هوو مقایسه میشه؟

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
نمیدونی چقدر شیرینه.  وقتی اولی و دومی و کنار هم میبینی  احساس میکنی روحت دو تا شده

منم دوتادارم دوتاپسر....منم دومی روخداخواست ک باردارشدم خوب سختی خودشوداره و پدرمادر درمیاد ولی خوب خیلی شیرینه من اولیم حدود۹سالشه و دومیم ۱۳ماهشه و الهی شکر عاشق همن پسرم اولین کلمه ای ک گفت دادا بود امشبم دل داداشش رفت خوابیدپسرم داشت تلویزیون میدیدرفت سرشو گذاشت روبالشت داداشش و ی پاشم انداخت روشکمش وخوابش برد.....

منم دوتادارم دوتاپسر....منم دومی روخداخواست ک باردارشدم خوب سختی خودشوداره و پدرمادر درمیاد ولی خوب ...

ای جااانم🥲😍

نگاه و صداو وجود نازنینتو دیگه واسه همیشه کم دارم مامان بزرگ عزیزم.

خیلی عذر میخوام

ولی چه قدر استدلال مسخره و بی منطقی واقعا!!

از یه آدم پخته همچین حرفی شنیدن جای تعجب داره واقعا!

مادرتون خودشون باید برن پیش مشاور ببینن گره های ذهنیشون چیه که همچین استرس و‌استدلالی دارن

واقعا اولین باره از یه مادربزرگ‌همچیم چیزیو‌میشنوم

نگاه و صداو وجود نازنینتو دیگه واسه همیشه کم دارم مامان بزرگ عزیزم.