2777
2789
عنوان

تازه کات کرده ها بیایین درد و دل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1314 بازدید | 121 پست
فکر میکردم ادمه اما نگو یه لاشی به تمام معنا بود  یه کاری کرد حالم از عشق و عاشقی بهم بخوره&nb ...

منم تجربه داشتم فک میکردم اینی ک رفته خوبه ولی اینجوری نبود 

وای نگم برات ک چجوری خودشو برا من می‌گرفت واه  واه 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چن سال باهم بودین؟

۳ساله همو می‌شناختیم ۶.۷ ماه ت رابطه 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

نه امضام خیالی هست عزیزم.  ۳ساله همو می‌شناختیم ۶.۷ ماه تو رابطه بودیم

فدای سرت مهم الآنته که بهتری ارزش فکرکردن ندارع من طرفم خودش خیلی بعداز کاتمون دست بالاگرف وهرروز بهتر از پیروزی شد

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم دوماهه🫤بخدا دارم میمیرم اصلا مخم نمیکشه دیگه 4سال باهم بودیم، چون هزار بار میرفت. و برمیگشتن وا ...

رفت و برگشت ادمو دیونه میکنه..میدونی خودت بهش این اجازه رو دادی اگ یه بار محکم رو ب روش وایستی میفهمه ک دیگ از دسنت دادع و قرار نیست همیشه منتظرش بمونی میره و برنمیگردع

ما هم خیلی دعوا میکردیم ولی بهش گفتم من خودمو درست میکنم و واقعنم درست شدم هر چی گفت تحمل کردم و فقط ...

چقد شبیه مایید، با این تفاوت ک من درست نمیشدم😂😂😂😂اونم دیگه گفت تو آدم بشو نیستی خدافظ

۲۴ سال ۱ سال بود باهم بودیم شب و‌ روز

هم دیگ رو زیاد میدیدین؟

چی بگم برو دنبالش نزار از دست بره منو رلمم زیاد اژ این حرفا میزدیم از ازدواج میترسید همسن رل توعه ولی الان دیگ اونحور نیسن

منم تجربه داشتم فک میکردم اینی ک رفته خوبه ولی اینجوری نبود  وای نگم برات ک چجوری خودشو برا من ...

اینم ایم اخریا خودشو می‌گرفت احمق 

بره به جهنم بهشم گفتم تا عمر دارم حلالت نمیکنم

🧡