2821
2789
هم وزنیم تازه من پارسال ۳۸ کیلو بودم . البته جدیدن دیگه برام مهم نیست به جورایی خوشم امده

من نمیتونم اهمیت ندم

حتی برام سخته کنار دوستام باشن

همه انداما اوکی بعد من اون وسط سوزن😑 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

هعییی

😂😂

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
هعب😐💔

بزار بیشتر ببینمت مگه چیه😔🥺

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
خود خانواده بدترین ادمن بهم میگن دراز 

پس لاغرم باشی اذیت میکنن هعی خدا 

من نمیتونم اهمیت ندم حتی برام سخته کنار دوستام باشن همه انداما اوکی بعد من اون وسط سوزن😑 

منم همین طور بودم ولی چند تا مدل تو اینستا دیدم فهمیدم فقط بلد نبودم چه استایلی بهم میاد بعد دیگه الان داره خوشم میاد از خودم😎

عزیزم به هیچ عنوان گول نخور دنبال چاقی یا به قول خودت وزن اضافه کردن اصلأ نباش 

فقط به دنبال سلامت جسمی و روحت باش 

اگر انرژی داری اکی هست 

البته با افزایش سن سوخت و ساز بدن کم می سه و وزن اضافه می کنی 

حتی اون موقع هم دنبال چاقی نباش 

فقط سالم خوری کن 

لاغری نعمت خوب خداست 

اگر یک روز در میان هم حمام سبک کنی چاق می شی 

قرص های تقویتی و فولیک اسید ۵ هم باعث افزایش اشتها می شدهولی اصراری بر چاقی نداشته باش لباس های مناسب بپوشید 

«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز