2777
2789
عنوان

خانومانه⛔🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 23 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بیخشین من مجرد هستم و اومدم تو این تاپیک 🫣

ولی من نباید زیاد سردی بخورم بخاطر ی بیماری ام . 

اینارو رعایت میکنم گفتک شاید براتون مفید باشه عزیز ؛

تو غذاها همیشه چاشنی اویشن کوهی(کاکوتی،اویشن فست فودی ، نه آویشن شیرازی یا خراسانی ک اینا دارویی هستن) 

فلفل سیااااه زیاد تو غذا تو سیز زمینی سرخکرده قرمه سلزی قیمه مرغ عدسی همه چیییی 

فلقل قرمز 

زنجبیل تو چای تو کیک تو دمنوش تو مرغ تو چای 

دارچین تو چای تو خوروش کرفس تو دمنوش تو قیمه تو کیک سیب دارچین تو دسر موز شکلات 

برنج بدون زعفران نمیخورم 

چیزای سرد مثل بادمجون گوجه کم میخورم یخورده 

شیر گاو خالی نمیخورم با دارچین عسل یا با کاکائو 

ماکرونی خیلی کم میخورم اگر ممیخورم سالاد شیرازی با فلفل سیاه زیاد میخورم 

کلا با این چنتا نگته بدنمو گرم نگه میدارم دیگه 

سیستم ایمنی بدنم هم قوی شده جدیدت

بانو شما ساداتی قربون جدت.  دعاکن این بار آزمونم رو قبول شم

زنده باشید عزیزم ♥️ اگه لایق باشم حتما عزیزم، الهی که حاجت روا باشید و به همه آرزوهای خوبتون برسید ، الهی که خوشبخت و عاقبت بخیر باشید و روزگار بر وفق مراد تون باشه💚🍃

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
بیخشین من مجرد هستم و اومدم تو این تاپیک 🫣 ولی من نباید زیاد سردی بخورم بخاطر ی بیماری ام .  ...

خیلی خوب رعایت میکنید

من بهترینم و بهترین هارو رقم میزنم 🌱🌿 
زنده باشید عزیزم ♥️ اگه لایق باشم حتما عزیزم، الهی که حاجت روا باشید و به همه آرزوهای خوبتون برسید ، ...

وای خانم سید 

شما که انقدر مهربان هستین 

من چهارشنبه کنکور دارم 

دیگه خسته شدم از گنکورسه ساله دارم کنکور میدم 

برام دعا کنین ، عید فدیر نزدیکه بلخره شما بچه های امیرالمونین هستین به حرفتون بیشتر کوش میدن 

دعا کنین ی رشته ای قبول شم این سه تا شرط رو داشته باشه :۱- ی رشته ای ک توش موفق و مفید باشم برا جامعه و انسانها و دردی از کسی دوا کنم و درامدش پاک و زحمت کشیده و حلال باشه اپم مفیدی بشم توش ۲- دانشگاهش شهر خودمون نیاشه برم ی شهر دیگه ۳- شغلی باشه در نهایت که بتونم اگر ازدولح کردم خانوم باشم و زندگیمو درست مدیریت کنم و ب خونه داریم لطمه نزنه و تو مسیرش دوستای باسواد پخته و مفید پیدا کنم و حالم توش خوب باشه و اروم باشم . 

میشه برام اینارو دعا کنین؟ 

🌱🌱🙏🏻🙏🏻

وای خانم سید  شما که انقدر مهربان هستین  من چهارشنبه کنکور دارم  دیگه خسته شدم از ...

سلام عزیزم . خوبی ؟ خدا قوت ، ان شالله موفق باشی و هر چیزی که به صلاحتون هست براتون اتفاق بیفته. الهی که خواست و صلاح خدا شامل هر چیزی بشه که ارزوش رو دارین . از ارزوهاتون متوجه شدم دختر پخته و فهمیده ای هستید . الهی که روز به روز به عزت و آبرو و موفقیت تون افزوده بشه . شما لطف دارین به من عزیزم‌ . اگه لایق باشم افتخار میکنم که بتونم کمکی به دوستان کنم . ،♥️💚🍃

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃