2777
2789
زنگ زدم گفتن ۷ میلیون‌ بنظرتون اینجا زیاد میگیره؟

اره زیاد 

شاید با پول کتاب حسآب کرده؟

به نظرات تفکر و عقاید هم دیگه احترام بزاریم ویاد بگیریم باادم های متفاوت زندگی کنیم و از هم دیگه چیز های جدیدی یاد بگیریم و همدیگه رو با هر عقیده ای بپذیریم 
تهران

ببین فقط آزمون ثبت نام کن  بهت بن کتاب میده ولی هزینش را همون موقع میگیره کتاب هاش هم بدرد نمی خوره بگو فقط آزمون من اشتباه کردم آزمون سه ونیم بود با بن ۵۲۵۰ گرفتند که کتاب از خودشون بخری کتاب هاش هم بدرد نمی خوره هیچ سوالی ازشون نمیاد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین فقط آزمون ثبت نام کن  بهت بن کتاب میده ولی هزینش را همون موقع میگیره کتاب هاش هم بدرد نمی ...

دقیقا  کتابارو  پارسال بهم‌ انداختن‌ امسالم‌ باز میخوان  بندازن  میگن  بدون  کتاب نمیشه‌ 

تو‌ ازمونای  خودشون  مشابهش‌ میاد  درصد فیک میشه بدرد کنکورم‌ نمیخوره

آخه تو آزمون خودشون هم نیست چرت محضه 

خیلی چرتهه‌ همه هم‌  میدونن  چرته خریدشونو  اجباری کردن‌ 

حالا یازم  صحبت  کنم‌ ایشالا قبول کنن  وگرنه ۷ ملیون  زیاده براش...

اره با کتابه  میگم نمی‌خوان میگن نمیشه با اینکه من پارسال کتابارو خریدم نمیدونم چیکار کنم‌&nbs ...

ن چرت و پرت گفتن بگو من فقط ازمونارو میخوام ثبت نام کنم کتاب دارم

به نظرات تفکر و عقاید هم دیگه احترام بزاریم ویاد بگیریم باادم های متفاوت زندگی کنیم و از هم دیگه چیز های جدیدی یاد بگیریم و همدیگه رو با هر عقیده ای بپذیریم