2777
2789
عنوان

امام رضا

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 30 پست
توروخدارفتی دعاکن ما۴۵۰ملیون بدهکاریمونو بدیم اون طلبکاری که ازمون بخاطر۲۰۰ملیون بدهکاری شکایت کرده ...

کوتاه میاد ب حق علی. براتون نذر برمیدارم همیشه نرجس خاتون جواب توسل هامو دادن ان شاء الله اینبارم برا شما برمیدارم دست رد ب سینم نمیزنن

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نچ

واقعا میکی؟ عزیزم نمیدونم چرا همین الان به دلم افتاد خودشم به قرآن پول ندارم الان ته کارتم ۱۰۰ تومن پول هست خب شوهرم خیلی وقته رفته برنمیگرده میکه ما دیکه  نمیشیم زندگی کنیم ولی خودم نمیدونم چرا نمیتونم تمام کنم صبر کردم کارم نیرو کم نیاز داشت انداختن بیرون .خانواده ام اینا هم پول نمیدن خیلی اذیت میکنن دلیل اش زیاد هست .ولی بخدا یه جفت فقط گوشواره دارم دار و ندارم هست بقران راست میکم .اکه تا شهریور وحید شوهرم به زندگیش برگرده به امام حسین قسم از گوشم درمییارم اونا میفروشم بلیط میخرم بری مشهد یا پولشو میریزم خودت بلیط بخر بیا خصوصی شماره ام بدم بهم پیام بده اکه دروغ بکم انشالله فلج بشم

نمیخاد گلم

عزیزم قبول نکردی بلکه خدا خودش خواسته تو مشهد ببینی منم شوهرم ببینم من خیلی رفتم مشهد .اکه شوهرم نییاد مقصر تویی قبول نکردی خخخ شوخی میکنم اذیتت نمیکنم ولی از ته دلم گفتم دوست داشتی پیام بده دوست نداشتی انشالله به زودی مشهد ببینی خوبه  

مگ شوهرت کجاس

شوهرم قهر کرده نمییاد میکه جدابشیم من اخلاق بدم کرد تند رفتم خیلی غر زدم خسته شدم دیکه برنمیگرده همه راها رفتم واسطه فرستادم اح نکم مشاور خودم صحبت کردم نمیشه مفصل حوصله داشتی تایپک بخون عزیزم 

شوهرم قهر کرده نمییاد میکه جدابشیم من اخلاق بدم کرد تند رفتم خیلی غر زدم خسته شدم دیکه برنمیگرده همه ...

شایدیکی دیگ رو داره

برای سلامتی عزیزانم لطفا یه صلوات بفرستی