توروخدارفتی دعاکن ما۴۵۰ملیون بدهکاریمونو بدیم اون طلبکاری که ازمون بخاطر۲۰۰ملیون بدهکاری شکایت کرده ...
کوتاه میاد ب حق علی. براتون نذر برمیدارم همیشه نرجس خاتون جواب توسل هامو دادن ان شاء الله اینبارم برا شما برمیدارم دست رد ب سینم نمیزنن
خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین.
واقعا میکی؟ عزیزم نمیدونم چرا همین الان به دلم افتاد خودشم به قرآن پول ندارم الان ته کارتم ۱۰۰ تومن پول هست خب شوهرم خیلی وقته رفته برنمیگرده میکه ما دیکه نمیشیم زندگی کنیم ولی خودم نمیدونم چرا نمیتونم تمام کنم صبر کردم کارم نیرو کم نیاز داشت انداختن بیرون .خانواده ام اینا هم پول نمیدن خیلی اذیت میکنن دلیل اش زیاد هست .ولی بخدا یه جفت فقط گوشواره دارم دار و ندارم هست بقران راست میکم .اکه تا شهریور وحید شوهرم به زندگیش برگرده به امام حسین قسم از گوشم درمییارم اونا میفروشم بلیط میخرم بری مشهد یا پولشو میریزم خودت بلیط بخر بیا خصوصی شماره ام بدم بهم پیام بده اکه دروغ بکم انشالله فلج بشم