2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کوجاش خوبه از کت و کول افتادم  تموم نمیشه ک مردمم ی چیزایی میخوان پشمام میریزه

من عاشق نقاشی ام

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
من عاشق نقاشی ام

منم 

ولی ب جان خودم فقط تفریحی دوس دارم ک اوقات فراغتم یهویی از چیزی الهام بگیرم بکشم 

نه اینکه لامصبا عکسا بفرستن بگن بکشش و بده و ادمو تو رودروایسی بزارن 

پدرم دراومده از صبح باز طرح اسون باشه نه ها پیچیده و سخت اینی ک میخوام بکشم چهارمیه صبح هم ازمون قلم چی داشتم فردا صبحم طرح هارو میبرم تحویل میدم و میشینم بقیه رو بکشم 

کاربری مال یکی دیگه بود ، از تاریخ 1402/10/7 دست منه پس تاپیکای قبلی ربطی ب من ندارع..  
جمعه باشه دلگیر باشی. ازمون خراب کرده باشی پنجشنبه بعدی کنکورت باشه و ظهرم خواب بد ببینن برات ت ...

بد به دلت راه نده انشالله هفته دیگه کنکورت خوب میشه فقط از الان استرس از خودت دور کن

انقد شلوغه دریا همه هستن 😁خب روز که نمیشه رفت دریا افتابه شب باید رفت دیکه

من چندبار رفتم 

دریا جنوب 

واقعا عصرها و‌شبها کسی نبود و دریا خیلی ترسناک بود 

نمیدونم شما دریایی کجاید

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
منم  ولی ب جان خودم فقط تفریحی دوس دارم ک اوقات فراغتم یهویی از چیزی الهام بگیرم بکشم  ن ...

خسته نباشی خوشگلم

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
بد به دلت راه نده انشالله هفته دیگه کنکورت خوب میشه فقط از الان استرس از خودت دور کن

فقط تموم شه یه نفس راحت بکشم بعد ۳ سال یه شب سرمو راحت بزارم روی بالشت💚

امضا 🫆 نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچکس متوجه عرض بنده نمیشه😃 زندگی خودش سخت هست سختترش نکن😉 🌱