2777
2789
دوست عزیزاکرواقعابعدازدست دادن فرزنددچارافسردگی نشده باشین واقعاتعجب برانگیزه !پس شرایطتون کاملا قاب ...

هرروز دارم بدتر میشم کارم شده گریه ، هیچ رابطه زناشویی نداریم فقط میخوام یه گوشه بشینم

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

نه فقط از هیچی لذت نمی‌برم وبا شوهرم سر مسائلی همش دعوا دارم ودارم از پا درمیام

یادت باشه چقد میتونم ادامه بدم ؟ مگه پایان زندگیه ؟ شمامیتونین دوباره بچه داربشین ، شادباشین البته اینایی که میگم سخته ، اماهرچیزی که بخوای میشه ، خودتو سرگرم کن نزاربیکارباشی اگرشاغل هستی بازم بروسرکار، اگرخانه دارین ،بروکلاسی آموزشی ثبتنام کن ، کناراومدن باشرایط سخت نیست ، نمیدونم مذهبی هستی یانه، اما یک سوره کوچیک حفظ کن آیه الکرسی یاتوحید ، هروقت دلت بارونی شد وحس ناامیدی اومددستت سوره رابخوان بااشک باگریه باعصبانیت باهرحالی که هستی بخوان آرامش روفقط ازخدابخواه

یادت باشه چقد میتونم ادامه بدم ؟ مگه پایان زندگیه ؟ شمامیتونین دوباره بچه داربشین ، شادباشین البته ا ...

خیلی بی حوصله شدم نمازمو سریع میخونم حالمو نمی‌فهمم بی انگیزم حوصله یه ورق کتاب ندارم

فکرمیکنی دیگه تمام شد همچی دیگه شروعی نیست ، توانی برای شروع دوباره نداری

چطوری با شوهرم شروع کنم ، همش میگم اگر دوستم داشت اینکارو نمی‌کرد زندگیم سرد نمی کرد همش خودخوری ، چرا برادرش حق بچمو خورد واون دوباره رفت گفت سلام

چطوری با شوهرم شروع کنم ، همش میگم اگر دوستم داشت اینکارو نمی‌کرد زندگیم سرد نمی کرد همش خودخ ...

بامحبت ، گذشته روفراموش کن ، بامحبت شوهرت روبسمتت جذب کن باسیاست بزار فقط حرف ورفتارتو دراون تاثیربزاره ، البتهذنمیدونم شوهرت چه اشتباهی کرده 

بامحبت ، گذشته روفراموش کن ، بامحبت شوهرت روبسمتت جذب کن باسیاست بزار فقط حرف ورفتارتو دراون تاثیربز ...

با یه خانمی در حد پیامک چت کردوپشیمون شد.از اون روز خیلی عوض شده ولی مهرش ازدلم رفته