2777
2789
عنوان

ازمایش

| مشاهده متن کامل بحث + 104 بازدید | 31 پست
برا دخترمه عزیزم تب داشت بردم ازمایش الان ۳ روزه تب و لرز داره اونجام چیزی نگفتن دکترش هم نیس فردا پ ...

پس بخاطرهمون عفونت نشون داده تو ازمایش نوتروفیل بالاس اولش خوب نخونده بودم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم برادر زاده منم چن روز اینطوری شد  بهش شربت و دارو سفکسیم دادن تب و لرز داشت خوب شد

سفکسیم میشه بدون تجویز گرف و داد؟؟؟

خدایی اکانت سوممه چرا الکی تعلیق میکنین اخه والا دیگ شماره ندارم بیام نی نی یار جان رسیدگی کن😏😒
پس بخاطرهمون عفونت نشون داده تو ازمایش نوتروفیل بالاس اولش خوب نخونده بودم

نوتروفیل برا چیه بالا باشه بده

خدایی اکانت سوممه چرا الکی تعلیق میکنین اخه والا دیگ شماره ندارم بیام نی نی یار جان رسیدگی کن😏😒
نوتروفیل عفونتو نشون میده تو موقع سرماخوردگی و اسهال و استفراغ اینا هم میره بالا.بهش انتی بیوتیک بده ...

حمد خوندم برا جفتتون عزیزم❤

اره عزیزم امروز ببرش درمانگاه چون عفونت زیاد شه تبش هم هی میره بالا

تبش رو با دارو میارم پایین ی ساعت دیگ شروع میشه مشکل این بیمارستان میگ بستری بشه نمیدونم 

پس بستری بکن اونجا دارو میدن زود خوب میشه 

عزیزم دخترم ۱۵ سالشه ی بچه کوچیک دارم نمیتونم شرایط ندارم

2790
2778
2791
2779
2792