2777
2789
عنوان

کاش بچه هامون تو همون کودکی شون بمونن

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 41 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دنیا همینه دیگه...امید که عاقبت به خیر بشن❤️

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

اولا ک انقدر منفی نباش ...ثانیا اون طرف گه میخوره بخواد اشک دخترای منو دربیاره ...من و همسرم محکم پشت دخترامونیم ...

این موصوع خط قرمز منه ...ننه اش رو ب عزاش میشونم بخواد ب دختر دسته گل من بگه تو😡😡😡😡😡😡

❤🥰

مگه ما بدبختیم ک اونا هم بدبخت و تو سری خور دربیان  تازه زبونمون هم برا شوهرمون دراز  

خواهرم فکرای خوب خوب کن

بهترین ها نصیب بچه هامون بشه  

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

اوه چقدر منفی نگا می‌کنی بگو بزرگ میشن آدمای تحصیل کرده ای میشن بهترین زندگی نصیبشون میشه دست منو هم ...

منفی نگاه نمیکنم تو بهترین ادم هم یه روز ممکنه اشک یکی رو در بیاره  و اذیتش کنه

شوهرم میگه دخترداشته باشم هیچ وقت شوهرش نمیدم

منم دوتادختردارم ازالان همش میگم چطورازشون دوربشم چطورشوهرش بدم غصم میگیره

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤