2777
2789
پرستارین ؟ عزیزم یکم اذت نفس داشته باش میتونی کسی رو دوست داشته باشی بدون اینکه به محبتش و وجودش نیا ...

پزشکم یعنی دانشجو سال اخرم 

اره من میخوام از فکرش بیام بیرون‌دیگه بی تفاوت رفتار میکنم الان کشیکم بیمارستان اما دلم میخواد گریه کنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۲۱ اون ۲۳ ده ماهه باهمیم  بخاطرش خیلی زجر و عذاب میبینم  حتی یه مشکلی داشت و پول لاز ...

آفرین اینجوری قوی باش . بهش بگو فلان تاریخ نوبت دکترمه پول لازمم میتونی پس بدی یا ن؟

پزشکم یعنی دانشجو سال اخرم  اره من میخوام از فکرش بیام بیرون‌دیگه بی تفاوت رفتار میکنم الان کش ...

کدوم شهر دانشجویی عزیزم 

منم مث خودت دلم خونه 

اما مال من خودش اومد تو زندگیم

کدوم شهر دانشجویی عزیزم  منم مث خودت دلم خونه  اما مال من خودش اومد تو زندگیم

نمیشع بگم میترسم بشناسم 

خداییش اینم با رفتاراش باعث شد عاشقش بشم اما اشتباه کردم 

آفرین اینجوری قوی باش . بهش بگو فلان تاریخ نوبت دکترمه پول لازمم میتونی پس بدی یا ن؟

شما چند سالتونه؟خب الان داشتم فک میکردم زورم اومد کع وقتی من دوست معمولیش هستم چرا باید پولمو قبول کنه 

بگم که نمیخوام واسه یه دوست معمولی درد بکشم؟

شما چند سالتونه؟خب الان داشتم فک میکردم زورم اومد کع وقتی من دوست معمولیش هستم چرا باید پولمو قبول ک ...

به نظرم بهش بگو پولت رو پس بده داره ازت سوء استفادا میکنه

نه نمیدونم چرا دلم پیش اینه یعنی هر چقدر پسره دیگه ای خوشتیپ تر و یهتر باشه باز دلم پیشه اینه 

بیا سعی کنیم بی خیالشون بشیم 

میخوای باهم دوست بشیم حرف دلامون رو بزنیم اروم بشیم؟