2777
2789
عنوان

تب ناگهانی بچه دوسال ونیمم😮‍💨

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 29 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای پسرمن دوروزتب کردنزدیک چهل درجه،باهزارچنگ ودندون تبشوکنترل میکردم،باعرق بیدوکاسنی ونمک دریاپاشویش میکردم واینکه پاهاش دائم توی آب بودینی کل روزپاشویه میشدچون شیاف وشربت روش جواب نمیداد،پیازم رنده کردم پاهاشوگذاشتم توی پیاز،تویه ظرف سیب زمینی رنده کن سرکه هم بریزپاهاشوبزاره توظرف،گردنش وپشت گوشاش،کشاله ران وشکم وزیربغل بایددائم خیس بشه ومایعات فراوان تاتندتندادرارکنه

گریه میکنه همون پارچه رو به زور گذاشتم چون هیچ نخوابید وتب داره خیلی بیقراره وگریه میکنه

باید بزاریش داخل آب تا زود خوب بشه یکم فلوس بهش بده تا اسهال بگیره تبش میاد پایین سریع باش

ویروسه بروفن دادی؟اگه تب خیلی بالاس شیاف بذار یا ببر اورژانس

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
وای پسرمن دوروزتب کردنزدیک چهل درجه،باهزارچنگ ودندون تبشوکنترل میکردم،باعرق بیدوکاسنی ونمک دریاپاشوی ...

😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨به هیچی راضی نمیشه پارچه با بدبختی میزارم همیشه هم جمعه ها مریض میشه حکایتش چیه 😪😮‍💨

😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨به هیچی راضی نمیشه پارچه با بدبختی میزارم همیشه هم جمعه ها مریض میشه حکایتش چیه ...

پس پروفن بده اگه پایین نیومدچهارساعت بعدشیاف بزاربراش،یه قاشق کاسنی هم بخوره خوبه،منکه خیارم میدادم ب بچم خوب بود

شربت پروفن بگیرم داروخونه؟

آره بگیر تبو پایین میاره 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
2790
2778
2791
2779
2792