بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گفت شرایط نگهداری بچه رو نداره حامله بود گفت دوروز به زایمانم مونده کلی اصرارم کرد گفت بچه رو اول به خدا بعد به تو میسپارم ولی ترسیدم نمیدونم چرا ولی ترسیدم الان خیلی پشیمونم
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
ما زیاد نیست که ازدواج کردیم ولی اول فکر میکردم من مشکل دارم تخمکام ضعیفه کلی دارو و سونو فهمیدیم من سالمم آزمایش اسپرم همسرم نشون داد که مشکل از ایشونه دکتر گفت باید جنین اهدایی بگیریم که همسرم قبول نکرد گفت به جاش یه بچه بی سرپرست میاریم بزرگ میکنیم
ما زیاد نیست که ازدواج کردیم ولی اول فکر میکردم من مشکل دارم تخمکام ضعیفه کلی دارو و سونو فهمیدیم من ...
عزیزم ولی به نظرم جنین اهدایی دردسرش کمتر چون بحث محرم نامحرمیش اوکی و تو وجود خودت رشد میکنه و بعدا ترس اینا نداری که بهش بگند پدر مادرش نیستید
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
از بچگی هم بیماری قلبی داشتم دکترمم گفته بود بارداری واست یه مقدار خطر داره همه چی دست به دست هم داد ...
پس بهترین راه پرورشگاه حواست باشه بچه ای رو بگیری که شناسنامه داره ن بچه ای که سرراه گذاشتن