2777
2789

هرچقدر سخت باید تا تهش برید

الان اگه هزار تا سختی داشته باشه، بعد اومدن بچه ممکنه صد برابر بشه اونموقع همسرت میتونه مسئولیتش رو بپذیره؟

جفت تون باید بخواید و همراه هم پیش برید

مبتلا به بایپولار نیستم، فقط اسم کاربریمه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفت شرایط نگهداری بچه رو نداره حامله بود گفت دوروز به زایمانم مونده کلی اصرارم کرد گفت بچه رو اول به خدا بعد به تو میسپارم ولی ترسیدم نمیدونم چرا ولی ترسیدم الان خیلی پشیمونم 

😦 ی وقت نیاد دوباره بچه رو ازت بگیره ها حواست باشه

اره منو شوهرم واسه همین ترسیدیم که وابسته بشیم ولی بیاد ببرتش یا دروغ باشه حتی لباس هم خریدم واسش الانم هر چی زنگ میزنم خاموشه 

استارتر چه مدت منتظر بچه ای؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
اره منو شوهرم واسه همین ترسیدیم که وابسته بشیم ولی بیاد ببرتش یا دروغ باشه حتی لباس هم خریدم واسش ال ...

چند وقته تو اقدامی یکم دیگه صبر کن خب خیلی دردسر داره به سرپرستی گرفتن یه بچه.

استارتر چه مدت منتظر بچه ای؟

ما زیاد نیست که ازدواج کردیم ولی اول فکر میکردم من مشکل دارم تخمکام ضعیفه کلی دارو و سونو فهمیدیم من سالمم آزمایش اسپرم همسرم نشون داد که مشکل از ایشونه دکتر گفت باید جنین اهدایی بگیریم که همسرم قبول نکرد گفت به جاش یه بچه بی سرپرست میاریم بزرگ میکنیم 

سلام عزیزم بچه یکی دیگه شناسنامه اش به اسم اونا ثبت میشه و کلی برات درد سر داره از همون پرورشگاه بگیری بهتره. 

من شنیدم الان شرایط رو کمی آسونتر کردن. 

تحصیل کن؛ این بزرگترین لطفی است که میتوانی در حق خود کنی...  خانم معلم... مامان امیر و ثنا
ما زیاد نیست که ازدواج کردیم ولی اول فکر میکردم من مشکل دارم تخمکام ضعیفه کلی دارو و سونو فهمیدیم من ...

عزیزم ولی به نظرم جنین اهدایی دردسرش کمتر چون بحث محرم نامحرمیش اوکی و تو وجود خودت رشد میکنه و بعدا ترس اینا نداری که بهش بگند پدر مادرش نیستید

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
از بچگی هم بیماری قلبی داشتم دکترمم گفته بود بارداری واست یه مقدار خطر داره همه چی دست به دست هم داد ...

پس بهترین راه پرورشگاه حواست باشه بچه ای رو بگیری که شناسنامه داره ن بچه ای که سرراه گذاشتن