2789
عنوان

طلاق

435 بازدید | 27 پست

تو زندان امکان ترک مواد مخدر هرویین هست؟؟؟بند زندانیان مهریه با بقیه مجرما فرق میکنه؟؟؟چن وق نگهش میدارن؟؟؟خواهش میکنم جوابم رو بدین.دو دلم میگم نکنه اونجا ترک کنه واس همیشه

دخترم تنها بهونه زندگیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم هنوز فراموش نکردی؟بخدا که نگرانیت بی مورده،همچین مردی ارزش یه ثانیه غصه خوردنم نداره،اولن که تو‌زندان مواد از بیرون زندان هم بیشتره،دوما معتاد ترک‌نمیکنه،بعدشم اگه قرار بود پشیمون شه و ترک‌کنه تا حالا بخاطر بچه ش یا تو ترک میکرد،بیخیالش ،فکرو خیال نداره.خودتو راحت کن،میدونم اذیتی کاملا درکت میکنم ،ولی فکر کردن به این آدم عذابت میده

عزیزم هنوز فراموش نکردی؟بخدا که نگرانیت بی مورده،همچین مردی ارزش یه ثانیه غصه خوردنم نداره،اولن که ت ...

مرسی قشنگم به موقع پیام دادی شاید خدا صدام رو شنید که تو پیام دادی.اره بخدا خستممم.افسردگیم بدتر شده

.

دخترم تنها بهونه زندگیم
مرسی قشنگم به موقع پیام دادی شاید خدا صدام رو شنید که تو پیام دادی.اره بخدا خستممم.افسردگیم بدتر شده ...

نکن اینکارو با خودت ،بخدا ارزش نداره،خودتم‌از دست میری بچه تم

نکن اینکارو با خودت ،بخدا ارزش نداره،خودتم‌از دست میری بچه تم

ببخشدعزیزم شما تجربه مشابه دارین؟؟؟چیکار کنم فراموشم بشم ؟؟بوی عطر خیابون روز شب همه چی منو یاد اون میندازه.فک نکن هاا خیلی خوش وخرم بودم ن مث سگ کتکم میزد

دخترم تنها بهونه زندگیم
مرسی قشنگم به موقع پیام دادی شاید خدا صدام رو شنید که تو پیام دادی.اره بخدا خستممم.افسردگیم بدتر شده ...

بابا و‌مامان من بهترین پدر و‌مادر دنیان اما چون بابام افسردگی داشت از وقتی من ۱۰سالم‌بود،همیشه میگم در حقم پدری نکرد،بخاطر افسردگیش همیشه حس بدی داشتم جتی الانم خجالت میکشم،این یه افسردگیه حالاکه با دارو‌هم درمان میشه تاحدودی ،ببین اگه بچه ت بزرگ شه اون‌چه حسی میخواد از یه پدر معتاد داشته باشه؟خودتو اذیت نکن،من میفهممت من خودم افسرده ام ،ولی به بعدش فکر کن