1_fateme مدیر عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 2764 عنوان مهاجرت | مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 60 پست خیلییی سخته الان ک مبخوام پروسه ش شروع کنم میبینم خیلی سختهمن ادمیم ک باید دورم شلوغ باشه اهل رفت و امدم اصلا نمیتونم با تنهایی کنار بیام چیکار کنم شما بودین میرفتین؟ این اکانت به کسی دیگه واگذار شده❤️ 1402/04/08 | 23:06 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماریاoobist عضویت: 1400/05/06 تعداد پست: 255 انشاله کارت جور میشه نجات پیدا میکنی از اینجا کاش میشد همه مردم ایران میرفتن واقعا انشاالله عزیزم خدایا مراقب خودت باش ما جز تو کسی و نداریم ♥️
1_fateme مدیر استارتر عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 2764 من کلا ادم درونگرایی هستم از جمع و شلوغی فراری ام و خب فامیل زیادم نداریم فقط یه خاله منم آلمان🥹پس مثل همیمولی باز من برعکس خیلی آدمیم ک اهل شلوغیم این اکانت به کسی دیگه واگذار شده❤️
ماریاoobist عضویت: 1400/05/06 تعداد پست: 255 آلمان خب منم قبلش کیف میکردم ک برم المانو و اینا اما الان میبینم خیلی سخته کسی نباشه دورم برم ت خیا ... منم چون شاید شوهرم اونجاست برام راحتتره اما اینجا هم خیری ندیدیم نه از فامیل نه از دوست نه از زندگی خدایا مراقب خودت باش ما جز تو کسی و نداریم ♥️
1_fateme مدیر استارتر عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 2764 کاش منم برم یه جوری ای خدااا هرجا به غیر اینجا آدم اهل رفت و آمد و شلوغی هستی؟ این اکانت به کسی دیگه واگذار شده❤️
1_fateme مدیر استارتر عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 2764 منم چون شاید شوهرم اونجاست برام راحتتره اما اینجا هم خیری ندیدیم نه از فامیل نه از دوست نه از زندگی& ... خب منم ک بعدش شوهرم میاد این اکانت به کسی دیگه واگذار شده❤️
ellasu عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 5466 آلمان خب منم قبلش کیف میکردم ک برم المانو و اینا اما الان میبینم خیلی سخته کسی نباشه دورم برم ت خیا ... کشوری نیست ک آشنا داشته باشی؟قبل این ک بری اونجا دوست اینا پیدا کن بعدشم اونجا انقدر خوش کدرونس هست مه اصلا میبسنی دو روزه زنگ نزدی ایران 😂خلاصه طبیعیه این احساست ولی خب زندگیه برای اینکه برسی به خوشی باید یکم سختی تحمل کنی
1_fateme مدیر استارتر عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 2764 نهایت یدونه غربت ولی آینده ت نحات میدی همون غربت میدونی چقدر برا آدمی ک همیشه باید دورش شلوغ باشه چقدر سخته این اکانت به کسی دیگه واگذار شده❤️
نورا۷۷ عضویت: 1400/02/15 تعداد پست: 4441 باور کن ولش بیفتی میفهمی هرچبم ایران بد باشه خیلی سخته بری تنها ن والا من دلم تنها باشم
dokhtarday عضویت: 1399/08/07 تعداد پست: 1960 آدم اهل رفت و آمد و شلوغی هستی؟ اره ولی خب هرجا بهتر از اینجاست عمرمون داره تو تحریم و بدبختی تلف میشه مگه چندسال زنده ایم
1_fateme مدیر استارتر عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 2764 کشوری نیست ک آشنا داشته باشی؟ قبل این ک بری اونجا دوست اینا پیدا کن بعد ... ترکیه چرا هستش بهش میگم نمیتونم حس میکنم برم برگردم میگ اونم بزار پات برسه اونور ببینی چطوره دلت نمیخواد دیگ برگردیولی ترکیه نمیخوام من اقتصادش خرابه اونحام تقریبا این اکانت به کسی دیگه واگذار شده❤️
ellasu عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 5466 همون غربت میدونی چقدر برا آدمی ک همیشه باید دورش شلوغ باشه چقدر سخته من خودمم اینطوری هستم که همیشه مهمونی شلوغ رو یه همچی ترجیح میدم ولی به این فک کن برس اونجا موفق بشی چقدر خوشحال میشی وقتی با پول خودت برای خانوادهات چیزی میخری مه تو ایران اگه بودی حتی فکرش رو هم نمیکردی دیدم که میگممزایاش بیشتر از عیب هاشه
1_fateme مدیر استارتر عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 2764 اره ولی خب هرجا بهتر از اینجاست عمرمون داره تو تحریم و بدبختی تلف میشه مگه چندسال زنده ایم اونک اره مثالش شوهر خودم۱۲ساعت کار میکنه برا۱۲تومن پول بمیرم براش دیسک کمرم بس کار کرد داره ادم فقد خودشو از بین میبرع اینجا این اکانت به کسی دیگه واگذار شده❤️
dokhtarday عضویت: 1399/08/07 تعداد پست: 1960 اونک اره مثالش شوهر خودم۱۲ساعت کار میکنه برا۱۲تومن پول بمیرم براش دیسک کمرم بس کار کرد داره ادم فقد ... خب همین دیگه هممون هم میدونیم اینجا دیگه درست نمیشه
ماریاoobist عضویت: 1400/05/06 تعداد پست: 255 خب منم ک بعدش شوهرم میاد باید صبر زیادی داشته باشی مهاجرت برای کسی که استارتشو میزنه سختتره تا کسی که بعدش میخواد بیاد . خدایا مراقب خودت باش ما جز تو کسی و نداریم ♥️
1_fateme مدیر استارتر عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 2764 من خودمم اینطوری هستم که همیشه مهمونی شلوغ رو یه همچی ترجیح میدم ولی به این فک کن برس اونجا موفق بشی ... اره نمیدونمبخدا فامیلمونم ک ترکیس میگ پات برسه ببینی چطوره دلت نمیخواد برگردی این اکانت به کسی دیگه واگذار شده❤️