2777
2789
عنوان

نامزدم گفت برو پی زندگیت دیگه بهم زنگ نزن

| مشاهده متن کامل بحث + 1624 بازدید | 52 پست

چون معلم و روانشناسه دلیل نمیشه خوب باشه

سنتم کمه این همه مشکل برات پیش اومده

بی احترامی و  منت و...

همچنان ادامه میدی و ناراحتی تازه؟؟

...دهنش حالشو بگیر مرتیکه رو چه گ و ه خاصیه مگه بیشعور

بخدا اعصابم خرد شد سر تاپیکات

خونوادت اصلا پشتت نیستن جرات این کارارو داره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=298380495]خب چی شده[/QUOTE 6 چن روز پیش دعوا کردیم کتکم زد مامانم صب زنگ زد به مامانم فوش داد ...

باکره ای؟

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
چون معلم و روانشناسه دلیل نمیشه خوب باشه سنتم کمه این همه مشکل برات پیش اومده بی احترامی و  م ...

پدرم خیلی مرد خوبیه خیلی بهش احترام کردیم پرو شده عموم وکیله فردا بابام زنگ میزنه بهش داد خووست طلاق بده 

تاپیکای قبلیتو خوندم‌‌..حتما طلاق بگیر مهریه تم تمام و کمال بگیر‌‌..مگه تو مسخره اون بودی ک عقدت کنه ...

مهریه نمیخوام کل طلاهام باهم میشه 35 میلیون همین که طلاق بگیرم خودمو راحت کنم برام کافیه 

مهریه نمیخوام کل طلاهام باهم میشه 35 میلیون همین که طلاق بگیرم خودمو راحت کنم برام کافیه 

طلقت ک میده..اون از خداشه تو راحت و بی هیچی طلاق بگیری..مهریتو بگیر بذار بفهمه همیچین الکی ام نیست بازی با زندگی یه نفر

طلقت ک میده..اون از خداشه تو راحت و بی هیچی طلاق بگیری..مهریتو بگیر بذار بفهمه همیچین الکی ام نیست ب ...

بره گمشه اون اگه ادم بود سر یه گوسفند قربونی همچین دعوایی راه نمینداخت تو هر مراسم یه دعوا راه میندازه دو سه روز که گذشت میاد منت کشی میکنه این عید رو هم زهرمارم کرد 

بره گمشه اون اگه ادم بود سر یه گوسفند قربونی همچین دعوایی راه نمینداخت تو هر مراسم یه دعوا راه میندا ...

همین دیگه چون آدم نیس

باید مث خودش رفتار کنی و اذیتش

کنی تا بفهمع اذیت کردن چجوریه..بازم میل خودته..ولی راحت ولش کنی بی مهریه خریت محضه