2821
2789
عنوان

سوزش سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 4555 بازدید | 22 پست
میدونی هی میخوام فکر نکنم،ولی وقتی ۱جایی تان مثلاً سینم درد می‌کنه.خوب توجهمو جلب می‌کنه.منم بهش فکر ...

من سالهای سال همین بودم در مورد سینه .

اخرش از استرس زیاد دچار پنیک شدم .

بعد یه روز به خودم کفتم من که نمیتونم تا ابد ذهنم درگیر این باشه پس ولش کن .

البته پنیکم شدم حالم طوری بود که دیگه نای فکر کردن به چیزی نداشتم .

ولی در مورد شما مطمئن باش جیزی نیست .

من دوماه پیش حدود دوساعت توی ترس شدید بودم از ترس داشتم میمیردم .باور نمیکنی سی نه هام سه برابر شده بود و از درد نمیشد دست بزنی .افتضاح بودن .بعد پریود بهتر شد ولی دوماه طول کشید مثل اول شد .

از اونموقع یه مدت درگیر کبد بودم یه مدت معده الان قلب .سونوی کبد دادم و کلیه  و ..بعد اندوسکوپی معده ….بعد نوار قلب .

اصن دوباره میترسم پنیکم برگرده .نمیدونم باز جرا اینجوری شدم 

من سالهای سال همین بودم در مورد سینه .اخرش از استرس زیاد دچار پنیک شدم .بعد یه روز به خودم کفتم من ک ...

منم خیلی دارم روی خودم کار میکنم.به هرچیزی بگی متوسل شدم.البته تازه میخوام شروع کنم.مدیتیشن.مراقبه.پادکست.سعی میکنم ذهنمو از چیزای مثبت پر کنم.امیدوارم نتیجه بده

والا چقدر زنده ام مگه همش دارم یا به مریضی فکر میکنم یا اسم ۱مریضی می‌شنوم تو نت سرچ میکنم ببینم من علایمشو ندارم.کلا یا مریضم ۱جام درد می‌کنه یا دارم سرچ میکنم.دیگه واقعا تصمیم گرفتم زندگیمو عوض کنم.

راستی ۱چیزی بهت بگم بعد این همه سرچی که کردم اینه که بیماری های خطرناک مثل دور از جون سرطانو اینا کاملا بدون علایم هستن.پس وقتی ۱جات درد میگیره خوشحال باش.

میگم شما سینت درد گرفته بود،با اینکه رفته بودی دکتر بازم ترس داشتی؟یا کلا نرفته بودیم ترس داشتی؟پس زمانبره که سینه خوب بشه،درسته؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم خیلی دارم روی خودم کار میکنم.به هرچیزی بگی متوسل شدم.البته تازه میخوام شروع کنم.مدیتیشن.مراقبه.پ ...

من نه سینم درد نداشت ولی لنس میکردم توش توده داشت سونو اینا میدادم میگفت پره اصن .

چندسال هر شش ماه میرفتم سونو .دیگه نرفتم کفتم ولش کن خودم معاینه میکنم متوجه میشم تغییرات کوچک شدن یا بزرگ شدن 

منم خیلی دارم روی خودم کار میکنم.به هرچیزی بگی متوسل شدم.البته تازه میخوام شروع کنم.مدیتیشن.مراقبه.پ ...

این اخری هم که گفتم ترسیدم واقعا درد میکردن .ولی دیگه میدونستم بخاطر ترس بود.بعداز دوبار پریود شدن شد مثل اول 

من نه سینم درد نداشت ولی لنس میکردم توش توده داشت سونو اینا میدادم میگفت پره اصن .چندسال هر شش ماه م ...

یعنی پر از کیست بود؟

من هرچی فشار میدم هیچی حس نمیکنم با اینکه درد دارم.

با دست کاملا قابل لمسه؟