2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه‌ها به خدا نمونه اون طوری که فکر میکنید نیست من فرهنگ درس خوندم( مدرسه نمونه دولتی رشته انسانی) تو خیلی از شهراام با همین عنوانه واسه رشته انسانی

ینی نه کلاسی که به کنکورمون کمک کنه نه کتابی که کمک کنه نه معلمای خوب و کاربلدی دریغ از یک نکته کنکوری هیچی هیچی هیچی 

فقط و فقط فشار زیاد بهتون وارد میکنن مثلا همزمان که تو داری برای کنکور میخونی مجبورت میکنن بیای شبه نهایی بدیو...

پس براتون مهم نباشه قبول شدید شدید نشدید هم بهتر

یادش بخیر من بدون هیچ امادگی رفتم امتحان دادم قبول شدم 

دردی که انسان را به سکوت وامیدارد بسیار سنگین تر از دردیست که او را به فریاد وامیدارد... و انسانها فقط به فریاد هم میرسند نه به سکوت هم!💔
بچه‌ها به خدا نمونه اون طوری که فکر میکنید نیست من فرهنگ درس خوندم( مدرسه نمونه دولتی رشته انسانی) ت ...

بله درسته اما فک کنم اگ نمونه قبول شم بهتر باشه. به هر حال مدارس باهم فرق دارن. نمیدونم بازم

امیدوارم منم قبول شم

انشالله که قبول بشی عزیزم ،مهم تلاشته حالا مدرسه اونقدر مهم نیست 

دردی که انسان را به سکوت وامیدارد بسیار سنگین تر از دردیست که او را به فریاد وامیدارد... و انسانها فقط به فریاد هم میرسند نه به سکوت هم!💔
امیدوارم منم قبول شم

انشالله که قبول بشی عزیزم ،مهم تلاشته حالا مدرسه اونقدر مهم نیست