2821
2789
عنوان

من رد دادم🤣🤣🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 44 پست
اسی ببخشید، بچه ها من اکسم بهم پیام داد منم خیلییی سرد جواب دادم ولی الان یاد اون دوران افتادم بنظرت ...

ن کسی ک ی بار رفته دوباره ام میره یاد ناراحت هات بیوفت و دیگ بهش فکر نمیکنی حداقل اگر برا خودت ارزش قائل باشی

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻
واقعا چجوری حوصلت میکشه ؟     بعد من حوصله یکی هم ندارم  و از سینگلیم لذت میبرم بعد ...

منم باشگاه ميرمو سالن ارايشگاه و اينور اونور با طرف ديگه

دوستي ندارم كه باهاش جايي برم..

من پلنگ نيستم يه جوجه كوچولووووام🐣🫦🫶🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

يعني چي عشقم

چوخ یعنی ماله لهجه خاصیه؟ خبر نداشتم؟ :/😬😂

یعنی همون فنا، فاک 😁

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

اسی ببخشید، بچه ها من اکسم بهم پیام داد منم خیلییی سرد جواب دادم ولی الان یاد اون دوران افتادم بنظرت ...

اگر ميتوني يه استوري چيزي بزار كه سرحرف باز شه دوباره

با رفیق بیشتر حال میده  حس بدی نمیگیری ؟وقتی با چند نفری؟    

با رفيقت باشي بايد پولم خرج كني خب😂

همزمان كه باهمشون نميخام برم تو رابطه عزيزم دونه دونه

نه اونو كه ميدونم ميگم چرا به فاك برم؟

میگی هر کار تصمیم بگیریم می‌کنم‌ انجامش میدم

میگم هرکاری دلت میخواد بکن فقط به چوخ نرو😂تو هر مسئله ای کلی گفتم ربطی به پسرا نداره 

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

میگی هر کار تصمیم بگیریم می‌کنم‌ انجامش میدم میگم هرکاری دلت میخواد بکن فقط به چوخ نرو😂تو هر مسئله ...

اها اره خيليم به چوخ رفتم😂ولي متاسفانه ادم نميشم سيسي😔😂

با رفيقت باشي بايد پولم خرج كني خب😂 همزمان كه باهمشون نميخام برم تو رابطه عزيزم دونه دونه

وایییییی دونه دونه   

کاش منم مث تو بودم :|

یکیو دوست دارم 6ساله نمیدونه بعد من به کسی هم فکر نمیکنم حس میکنم خیانته    

اها اره خيليم به چوخ رفتم😂ولي متاسفانه ادم نميشم سيسي😔😂

😂🤣😔

وایییییی دونه دونه     کاش منم مث تو بودم :| یکیو دوست دارم 6ساله نمیدونه بعد من به کسی ...

خب باش چرا نيستي

منم يكيو اندازه جونم دوس دارم ولي چيكار كنم نشد ديگه:))))

ادما اونقدري ارزش ندارن كه يه تايم طولاانيييي به پاشون بموني بايد زندگي كني

خب باش چرا نيستي منم يكيو اندازه جونم دوس دارم ولي چيكار كنم نشد ديگه:)))) ادما اونقدري ارزش ندارن ...

میخواما 

نمیتونم 

خیلی ام درخواست دوستی دارم اما خب انگار یکی زیر گوشم میخونه که دریا نه دریا ساکت شو 

و یه مدت افسردگی گرفته بودم بابت این قضیه 

میخواما  نمیتونم  خیلی ام درخواست دوستی دارم اما خب انگار یکی زیر گوشم میخونه که دریا نه ...

وقتي جاشونو پركني باادماي ديگه خيلي راحت تر با قضيه كنار مياي

كلا هرچي بيشتر دورت پر باشه كمتر بهش فكر ميكني عزيزم

وقتي جاشونو پركني باادماي ديگه خيلي راحت تر با قضيه كنار مياي كلا هرچي بيشتر دورت پر باشه كمتر بهش ...

میدونی اون خیلی موفقه خیلی

یه مدت همش به من غیرمستقیم میگفت خودتو بکش بالا ....

منم یه حسم میگه اونم به من بی میل نیست همین باعث میشه که نگای هیچکی نکنم