2777
2789

بذارید یه چیزی براتون تعریف کنم.ما کلا وقتی مهمون میاد سنگ تمام میذاریم اما وقتی میریم مهمونی اصلاااااا شانس نمیاریم.یه رفیق خانوادگی داشتیم.وقتی میومدن.دو روز میموندن.من شام و ناهار مفصل میپختم.صبحونه چند مدل.میان وعده ی عصرانه هم براشون جدا میپختم ،میوه و شیرینی و انواع نوشیدنی... خلاصه بعد از این همه اومدن خونمون ،ما یه بار رفتیم خونشون.شوهر خانمه یه عالمه از شوهرم کار کشید.خانمه هم خودش وسایل ناهار رو بدون اینکه به ما صبحونه بده گذاشت جلو من گفت من کمرم درد می‌کنه خودت بپز،غذایی که داد پختم بهش گفتم باشه اما من نمیتونم از این غذا بخورم چون مشکل پزشکی داشتم،خانمه گفت اشکال نداره یه کاریش میکنیم.خانم میخواست آشپز خونش کثیف نشه دو ساعت تمام تو آفتاب غذا پختم.بعد ناهار برای من سیب زمینی آورد.مادر شوهرش گفت چرا براش غذای خوب نپختی؟خانمه گفت من نمی‌دونستم از این غذا نمیتونه بخوره.جلو چشم خودم دروغ گفت.بعد از ناهار هم‌ کل ظرفا رو ریخت جلوم گفت خودت بشور من کمرم درد می‌کنه.چشمت روز بد نبینه موقع برگشتن کمردرد و درد شدید گرفتم.خانمه هم کرونا داشت به ما نگفته بود تا ۳ هفته خودم و بچه هام افتادیم

من نمیدونم چرا هر وقت مهمون میاد از صبح ساعتای ۱۱ شروع میکنم تا هر وقت بیان دارم فقط کار میکنم، ۱ مدل غذا و سالاد و دسر درست میکنم معمولا، کل خونه رو تمیز میکنم، میوه میشورم و شربت درست میکنم و ظرفا رو اماده میکنم و یک بار نشد زود تموم شه! روفرشی و رومبلی ها رو جمع میکنم 

خیلی زمانبره، تازه همسرم کمک میکنه بهم

چون سرکار میرم هم کمک مهمون دعوت میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا قطع رابطه کردیم

درستشم همین بود

منم یه بار رفتم مهمونی دو لقمه غذا خوردم، کلا ۴ نفر بودیم کلی ظرف شستم و از کمر افتادم و دیگه نه دعوتشون کردم نه دعوت شدم

خانومه ظرفای قبل شام هم نشسته بود، قالب ژله و اینا!!! من همیشه تا رسیدن مهمون هم سینکم خالیه هم آبچکون

درستشم همین بود

ما به خاطر رفتارشون اصلا به روی خودمون نیاوردیم اما وقتی دیدم کرونا داشتن و ما با اونا روراست بودیم اما اونا نبودن و خیلی اوضاعمون خراب شد زنگ زدم به خانمه گفتم شما که کرونا داشتید می‌گفتید که نیایم ،ازبس اوضاعمون‌ خراب بود بهم فشار اومد و زنگش زدم.خانمه هم گفت من دستم نمک نداره،من با شما رو راست بودم خیلی ذوق داشتم اومدید خونمون.کلا حرفایی میزد که اصلا با رفتارش یکی نبود.بهش برخورد و به شوهرش هم گفت اونم زنگمون زد گفت خانمم ناراحت شده،دیگه بعد از اون قطع رابطه شد