2777
2789

عزیزم زیارتت قبول باشه الهی و دعاهات مستجاب بشه

تو رو خدا امام رضا رو به جان جوادش قسم بده مشکلی دارم که خیلی استرس دلرم از امام رضا بگو ضامنم بشه و تا اون موضوع ختم به خیر بشه و دلم شاد بشه،منم به آرامش و آسایش و عزتمندی و خوشبختی برسم❤❤❤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم اسمم مریم خواهش میکنم برام دعا کن دلم آروم بگیره سایه شوهرم بالای سرم باش برای بچه هام خیر و موفقیت پیش بیاد خواهش میکنم از امام رضا برام بخاه خواهش میکنم خیلی دعام کن خودت هم الهی خیر.  نیکی بدرقه راهت باش خیلی دعام کن بگو امام رضا نظر کن به بچه هام که محتاج نگاهتم

منو دعا‌کن که خدا وامام رضا شفام بدن یاسمن چشمش خوب بشه خوابهای بد نبینه ودرامدمون زیاد وپربرکت بشه وکار محمد راحت واسون بشه وبرای سلامتی و عاقبت بخیری وطول عمر باعزت یه جوان ویاسمن دعا کن که تو درس وکار وزندگیشون موفق وپیروز باشن

دلم شکسته....بعد سال ها رفتم مشهد و ۱۰ روز زودتر از موعد پریود شدم حالم گرفت

قهر کردم نمازمم نمیخونم یه مدته سر مسائلی که برام پیش اومده 

نمیدونم حس میکنم نباید بگم برام دعا کن 😓😓

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)

خوش به سعادتت  

سلام گرم ما رو به آقا برسون  

من یک زنم آزادی ام را دوست دارم       ایرانی ام آبادی ام را دوست دارم       هم مادر و مادربزرگم خانه دارند      این شغل مادرزادی ام را دوست دارم       درشهر آزادی اسیر این و آن است       در خانه ام آزادی ام را دوست دارم     ⁦❇️⁩⁦❇️⁩⁦❇️⁩⁦❇️⁩❇️⁩     شمایی که ادعا میکنی دینت انسانیته متاسفانه باید بگم همونم نداری میتونم بهت ثابت کنم 🙂
2790
2778
2791
2779
2792