2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه نمیشه مگ بخوای مهاجرت کنی 

بنظرم کنکور بده

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

عزیزم معلومه سال اول کنکورته که برای ازاد پرستاری ناز میکنی اونم در حد دولتی میخواد شما اوردی با سَر برووووو چون اوردنش اگر اسون بود انقدر پشت کنکوری نداشتیم

اکانت منو یه خانوم دیگه باهم جابه جا شد!لطفا آقایون سایت درخواست ندن🎀

یکی گف میشه منم شک کردم گفتم بپرسم

به اون یکی بگو پاره اجر خورده تو سرت؟! کلا رشته ایی ک خیلی خواهان داشته باشه و بازار کار خوب هیج وقت بدون کنکور نمیشه

میشه برام دعا کنید هرچه زودتر عروسی کنم از اون عروسیایی ک ارزشو داشتم💙🥲
عزیزم معلومه سال اول کنکورته که برای هزاد پرستاری ناز نیکنی اونم در حد دولتی میخواد شما اوردی با سَر ...

😐کنکور اولم نیست . قبلا کنکور دادم لیسانسمو گرفتم . چون اینو گفت من تعجب کردم گفتم بپرسم  

😐کنکور اولم نیست . قبلا کنکور دادم لیسانسمو گرفتم . چون اینو گفت من تعجب کردم گفتم بپرسم  

عزیزم اوردی برو حتما تو طرح دوبرابر هزینه شهریه که کردی در میاری 

اکانت منو یه خانوم دیگه باهم جابه جا شد!لطفا آقایون سایت درخواست ندن🎀