2777
2789
عنوان

به تو چه فضووووووول😡😡احمق

| مشاهده متن کامل بحث + 1107 بازدید | 107 پست
بگو مگه جای شما رو تنگ کردم یا شما دارین خرج من و میدین 

وای بعد باز شروع میکنن میپرن به مامانم افرین به تربیت کردنت جواب بزرگترشم میده کلا سعی میکنم تو جمع های فامیلی نرم

کی گفته حالا؟🤣

ی خانواده فضول🙂🥺

با اینکه میدونن دانشگاه نرفتنم انتخاب خودم بوده وگرنه هررشته ای میخواستم قبول میشدم

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو ایران اکثرا همینن ، من یه هفتست اعصابم خورده،فکر کن پسر یکی از تزدیکترین فامیل برای بار دوم زنش رو‌طلاق داده، بعد مامان این اقا خیلی رفت و امد داره خونه ما، خواهرم پرو پرو زنگ زده میگه بهش بگیم تو رو به پسرش بگیره، اخه کسی نیست بگه اون خانوم کور نیست که بخواهد خودش میگیره تازه پسره ازمن کوچیکتره، پ اخلاقش هم هخوب نیست ،همینم مونده فردا تو فامیل بگن اره فلانی خودش میگه بیایین منو بگیرین.

اشغال عوضی خواهرم میگه ثواب داره، ولی در باطن میخواهد منو خورد کنه

⁦⁩⁦
چه خواهر ببخشیدا بیشعوری  به اون و خانواده شوهرش چ ربطی داره

قومه شوهرش هر بهونه ای پیدا کننن باهاش اذیتش میکنن الانم دارن با پشت موندنه من خواهرمو اذیت و مسخره میکنن خواهرمم از چشم من میبینه  

تازه فامیل کم بود حالا قومه شوهره خواهرم حرف میزنن میگن چرا کنکور قبول نشدی.فقط همینو کم داشتم.بعدا ...

وای وای چ بیشعورایی امیدوارم بدترش سرشون بیاد که بفهمن یه پشت کنکوری به اندازه کافی عصبی و کلافه تر هست اطرافیان هم با حرفاشون بدترش میکنن

ی خانواده فضول🙂🥺 با اینکه میدونن دانشگاه نرفتنم انتخاب خودم بوده وگرنه هررشته ای میخواستم قبول می ...

خو جوابشون رو میدادی میگفتی فضولیش به شما نیومده 

بهتون ربطی نداره

Baby , angels like you cannot fly to hell with me

خودتم میگی اینا ب همه چی آدم کار دارن فردا ازدواجم کردی میگن بچه دار شو  بعدش شروع میکنن میگن بچه ات چرا لاغره ، چرا دومی رو نمیاری ، چرا فقط دو پسر یا دو تا دختر داری یه خواهر یا برادر برا بچه هات بیار ، چرا بچه هات لباسشون اینجوریه، چرا تیزهوشان قبول نشدن ، چرا پشت کنکور موندن ، چرا فلان رشته رو رفتن ، چرا با فلانی ازدواج کرد ، چرا وقتی مردی ب جای حلوا سر قبرت خرما گذاشتن باید یه گوشت در باشه یه گوشت دروازه 

جوابشونم میدم با ارامش ولی قلبم میشکنه خبب🥲

از این حرفا تو زندگی زیاده خودتو قوی کن دانشگاه بری بتز پشت سرت حرفه ازدواج کنی بچه دار هم بشی همینطور پس ب یه ورت بگیر حرفاشونو😁

ولشون کن منم دیپلم گرفتم غلط میکنن مسخره میکنن هرکی ی جور دوس داره 

الان چون نرفتم دانشگاه گیر دادن چرا عروس نمیشی نکنه خاستگار نداری😑😑😑منم گفتم هروقت دخترتو عروس کردی منم عروس میشم

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

الان چون نرفتم دانشگاه گیر دادن چرا عروس نمیشی نکنه خاستگار نداری😑😑😑منم گفتم هروقت دخترتو عروس کر ...

افرین خوب کردی دیگ مونده ب ری.دن ادمم گیر بدن

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍
جوابشونم میدم با ارامش ولی قلبم میشکنه خبب🥲

به این ادما باید گف دانشگاهو نمرهو تحصیل و ازدواجو.... تا جای محدودی میتونه به بقا و زندگی کمک کنه مهم هوش بشره که شما ندارین و نتیجش شده سرکردن تو زندگی ما😐🚶🏻‍♀️

منم مثل توع اسی 3 ساله مامان بابام همش میگن بمون پشت دوباره بخون الان 21 سالمه دیگه ول کردم میخوام ب ...

مامان بابای من چیزی نمیگن و به اختیار خودم گذاشتن ولی بقیه زر زر میکنن🫤🫤

خیلییی شرایط روحی بدیه