2777
2789
عنوان

عنکبوت 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 35 پست
😂😂😂 بابااا من یبار عنکبوت دیدم بعد فک کن فوبیا ام دارم هعی خودمو اروم کردم که اره پول میاد و این ...

ایشالله 🤣🤣🤣

ولی خدایی خیلی چندشم میشه تمام بدنم خارش گرفته احساس میکنم یه عالمه عنکبوت دارن رو بدنم راه میرن 😐🤦🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالله 🤣🤣🤣 ولی خدایی خیلی چندشم میشه تمام بدنم خارش گرفته احساس میکنم یه عالمه عنکبوت دارن رو ب ...

🥲😂🤦🏻‍♀️وای خیلی حس بدیهههه

من عنکبوت و اینا میبینم حالت تهوع میگیرم بعد تا ۱/۲ساعت مور مور میشه هعی بدنم

توی کشورهای پیشرفته به حشرات و حیوانات و حق زندگیشون  احترام میزارن .خدا هیچ موجودی رو بی ارزش و بیهوده نیافریده .اینجوری در موردشون نگید تو رو خدا .می دونید عنکبوت چقدر مفیده ؟متاسفانه ایرانی ها فک می کنند کلاس داره ترسیدن از حیوانات یا حشرات .گاهی کمی ترس  طبیعیه  ولی نه دیگه تا این حد .من چند وقته اگه عنکبوت ببینم موقع جارو کردن مواظبشونم .اونام حشرات گلم رو خورده بودن دستشون درد نکنه .بزار بقیه بگن خونه ش عنکبوت داره .تازه تو مشتم میگیریم میبرمشون بین گلها یا باغچه م .

🥲😂🤦🏻‍♀️وای خیلی حس بدیهههه من عنکبوت و اینا میبینم حالت تهوع میگیرم بعد تا ۱/۲ساعت مور مور میشه ...

دقیقا تو همون حالم انگار زیر پوستم یه چیز ریزی تکون میخوره 

وای خدا ظهر بشه این مرد بیاد خونه ...

جالب اینجاست شب مهمون دارم عموم از تهران اومده مثلا میخواستم دوباره جارو بکشم جاش دراز شدم رو مبل خودمو میخارونم

توی کشورهای پیشرفته به حشرات و حیوانات و حق زندگیشون  احترام میزارن .خدا هیچ موجودی رو بی ارزش ...

به خدا خودش مرد من با اینهمه ترس چجوری برم بکشمش اونو اول صبح دیدمش داشت دست و پا میزد بعدم افتاد همونجا من واقعا میترسم تمام بدنم خارش گرفته من خودم هم سگ دارم هم عروس هلندی خیلی هم حیوانات رو دوست دارم ولی بعضی چیزا دست خود آدم نیست 

ول کن بابا حامله ایااا🥲😂 ۱/۲ساعت دیگه پاشو

😂😂😂😂😂

والا خوب خودمو معاف کردم 😂 شوهرم میخواد کباب بگیره از بیرون گلپایگان زندگی می‌کنیم کباب هاش خیلی محشره میگه عموت بعد چند وقت اومده یه کباب ناب باهم بزنیم منم خودم فقط سالاد و ژله و برنج درست میکنم بعدشم که دختر عموم و آبجی هام هستن جمع کنن 🤣🤣🤣

خدایی مهمونی داشته باشم کمکم میکنن طفلک ها

😂😂😂😂😂 والا خوب خودمو معاف کردم 😂 شوهرم میخواد کباب بگیره از بیرون گلپایگان زندگی می‌کنیم کباب ...

🥲واییی خوش بگذره بهتون

من و شوهرم که جز مامان بابامونو دوستامون کسیو نداریمم🥲😂

🥲واییی خوش بگذره بهتون من و شوهرم که جز مامان بابامونو دوستامون کسیو نداریمم🥲😂

مال منم ازم دورن تهران زندگی میکنن اون یکی عموم با عمه ام عید اومد این یکی با پسر اون عموم دیشب رسیدن 

مال منم ازم دورن تهران زندگی میکنن اون یکی عموم با عمه ام عید اومد این یکی با پسر اون عموم دیشب رسید ...

من که قطع رابطه کردم ۷/۸ساله

فامیلای شوهرمم یا تهران نیستن یا اصلا ایران نیستن🤦🏻‍♀️

خلاصه که تنهاییم😂🤦🏻‍♀️🥲

خوش بگذرههه😂😁