خانوما من باردارم و به شدت از حشرات میترسم ۷ ماهه خونمو عوض کردم تو این ۷ ماه هیچ جای خونه تار عنکبوت یا حتی یه عنکبوت کوچیک هم ندیده بودم تا این هفته .. تو این یه هفته ۲ تا بزرگش به پستم خورده خیلی چندشم میشه و میترسم چیکار کنم تو این چند روز هم کل خونه رو گردگیری کردم و جارو کشیدم ولی امروز دوباره یه عنکبوت دیدم دلی خودش داشت میمرد جرعت ندارم برم جنازه جع کنم
توی کشورهای پیشرفته به حشرات و حیوانات و حق زندگیشون احترام میزارن .خدا هیچ موجودی رو بی ارزش و بیهوده نیافریده .اینجوری در موردشون نگید تو رو خدا .می دونید عنکبوت چقدر مفیده ؟متاسفانه ایرانی ها فک می کنند کلاس داره ترسیدن از حیوانات یا حشرات .گاهی کمی ترس طبیعیه ولی نه دیگه تا این حد .من چند وقته اگه عنکبوت ببینم موقع جارو کردن مواظبشونم .اونام حشرات گلم رو خورده بودن دستشون درد نکنه .بزار بقیه بگن خونه ش عنکبوت داره .تازه تو مشتم میگیریم میبرمشون بین گلها یا باغچه م .
توی کشورهای پیشرفته به حشرات و حیوانات و حق زندگیشون احترام میزارن .خدا هیچ موجودی رو بی ارزش ...
به خدا خودش مرد من با اینهمه ترس چجوری برم بکشمش اونو اول صبح دیدمش داشت دست و پا میزد بعدم افتاد همونجا من واقعا میترسم تمام بدنم خارش گرفته من خودم هم سگ دارم هم عروس هلندی خیلی هم حیوانات رو دوست دارم ولی بعضی چیزا دست خود آدم نیست
والا خوب خودمو معاف کردم 😂 شوهرم میخواد کباب بگیره از بیرون گلپایگان زندگی میکنیم کباب هاش خیلی محشره میگه عموت بعد چند وقت اومده یه کباب ناب باهم بزنیم منم خودم فقط سالاد و ژله و برنج درست میکنم بعدشم که دختر عموم و آبجی هام هستن جمع کنن 🤣🤣🤣