2777
2789
عنوان

از خدا میخوای چه انتقامی بگیره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1327 بازدید | 78 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط و فقط خواهرشوهرم روسیاه دو عالم بشه از دروغ گویی ها و دو بهم زنی هاش 

وای الله اکبر 

که با این چیزا زندگی من خراب شد و از هم پاشید  

برا شوهرم متاسفم

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

وا چرا نرین...

بگو نمیگفتی هم نمیومدم شان و‌شخصیتم به شما نمیخوره چرا بیام اتفاقا خوشحالم که تو هم فهمیدی من نباید جاهایی که شانم نیست بیام

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰

زنده باشید....

داریم با این وعده وعید خودمونو گول میزنیم...

خداوند عزوجل حسابرسیش احتمالا این دنیا نباشه...

میگن کمترین صبرش 40ساله.

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com

ادمای این دوره خیلی بد شدن خیلییی حتی از سایه خودت هم باید ترسید دیگ شوهر و خانوادش ک جای خود داره 

فقط پشت خودت باشو بس نزار زمینت بزنن با حرفاشون کاراشون قوی باش فقط خودتی برای خودت منم امشب ب این نتیجه رسیدم هیشکی جز خودم ندارم یعنی دارم ولی از دشمن بدترن

انتقام مظلوم رو از ظالم بگیره 

امینن 

مظلوم بی گناهه🥺🥺🥺

من‌نمیدونم مظلومم یا ن 

ولی یع ادم پرو حیله گر افتاده تو زندگیم 

بخدا دیروز هی منو با خودش میکشوند میبرد  من فقط گریه میکردم  .‌چنان تکونم داد روسریم  کند

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

الهی خیر نبینن

من آنقدر از دست دوتا خواهرشوهرام حرص میخورم گردن درد و دست درد گرفتم با هیچ قرصی آروم نمیشه دردش

خدا لعنتشون کنه 

فقط امیدوارم جواب کاراشونو ببینن

کم سنم نیستن اخه ۶۵ ساله و ۵۹ ساله

یه زمانی از خدا میخواستم انتقاممو از شوهر سابقم بگیره 

ولی به مرور متوجه شدم تا نبخشم قرار نیست اتفاق خوبی برام بیوفته 

الان از ته دل بخشیدمش و هیچ کینه ای نسبت به کسی ندارم چون می‌دونم اینجوری به خودم ضربه میزنم نه کس دیگه ای 

چون اونقدر پر از خشم و کینه و انتقام بودم که یه بیماری سخت گرفتم

چه بهتر ول کن بابا ، بگو مبارکه خودتم هری    

🤨اره میخام روز عروسی خواهرشوهر

برم عروسی یکیاز اشناها ابروشون ببرم