2777
2789
عنوان

شوهر خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 4973 بازدید | 29 پست
نه بابا حساب کتاب همه چیرو داره گروش حسابم چک میکنه یک چیزی واسم می‌خره میگه از حسابت کم میکنم😑 و ک ...

بس بیشتر بگیر برا پول ..به بهانه گرن

چشمام خیلی وقتی گریه نمی کنند ،شاید خودشون هم می دونند بار دیگه بخوان زاری کنند بجا اشک ازشون خون میچکه.نظر مخالف ریپلای نکنه با تشکر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظرم هر چقدر رو خواسته هات پا فشاری کنی احتمالا کوتاه میاد اولاش شاید سخت قبول کنه و کار به بحث ب ...

ای بابا دوست خوبم 

بدم میاد واسه هر چیزی التماس و گریه زاری کنم دو قرون با منت کف دستم بگزاره

با اوقات تلخی اشک ادمو در بیاره

نمیزاره پیشرفت کنم اذیتم میکنه 

خدایا شکرت واسه همه نعمت هایی که بهمون بخشیدی ممنون

ممکنه بگین چرا ٩٠٠?? چرا ١ نه??? والا رفتارا بدشم کم نیست ولی اگه از اول این بود دیگه شکایت نکنین چون انتخاب خودتون بوده مگه دروغ گفته باشه,ادمای این مدلی توو ی برهه از سنشون اصپل بچکی مزه فقرو چشیدن واسه همین از فقیر شدن میترسن یا ژنتیک پدر یا مادر خسیس بوده,, ولی واسه قهوه بهتون بگم اگه کیفیت قهوه به بسته بندی و یا کیلویش نیست عزیزم باید قهوه شناس باشین که بهتپن قهوه زیاد رست شده ندن یعنی زیاد تفت دادن و قهوه سوخته در ضمن خیلی از مغارهها قهوه رو  جلو خودتون اسیاب میکنن فقط خودتون باید با توحهبا ذایقتون بگین کدومو چند در صد اسیاب کنه و با چه درجه ریزی,, مگه قهوه گلد بخاین که فقط میکشه بهتون میده ,,درضمن قهوه زیاد بمونه بو عطرش از بین میره

سخته واقعا  نمیدونم چرا بعضی مردا این کارا رو میکنن و عوض شدنی هم نیستن  😔نمیتونن درککنن ...

اره اینم گاهی میگه اگه تو پول دستت بیاد ولم میکنی میری

بفهمه چس تومن پس انداز کردم ولم نمیکنه تا ازم نگیره خیالش راحت نمیشه

ممکنه بگین چرا ٩٠٠?? چرا ١ نه??? والا رفتارا بدشم کم نیست ولی اگه از اول این بود دیگه شکایت نکنین چو ...

بله از اول خسیس بود خانوادشم خسیس بودن 

متأسفانه من حق انتخاب نداشتم با من ۱۷ سالگی عروسم کردن حتی ازم نپرسیدن نظرت چیه 

و اینکه پارسال ۶۰۰ بوده امسال اضافه کرده ۹۰۰ خودمو رنده کردم یک تومن بده نداد

تازه من دوسال سر کار رفتم هزارتومن از حقوقمون به خودم نداد همه رو کامل از کارتم برداشت می‌کرد 

حالم بهم خورد لز سرکار رفتنم گفتم این همه حمالی کن تهشم پولشو این بگیره دیگه ادامه ندادم

منم همینجوره یه جوری راضیش کن بره مشاوره  اینا خانواده شون اینطوریه و این جوری بار آمدن سخته ب ...

مشاوره یک بار رفتیم دوباره گفتم بریم

گف تمام عالم جمع بشن بگن هزار تومن بیشتر بده نمیدم

بله از اول خسیس بود خانوادشم خسیس بودن  متأسفانه من حق انتخاب نداشتم با من ۱۷ سالگی عروسم کردن ...

اخه به چه دلیل پول شما رو میگرفت,??ایشون منطقی هستن?? باهاشون صحبت کردین اروم و با ارامش??اینکه نرفتین سر کار بسیار تصمیم درستی هست ولی باید رفتار ایشون درست بشه اگه ی زوج درملنگر حرفه کمک بگیرین چون ابن وسط شما دارین نابود میشین, ایشون از اینکه شنا با پول قدرت بگیرین میترسن ,نمیشه به بهانه بچه ها پول بگیرین?? لباس دکتر تنقلات?? یا واسه خودتون دکتر زنان دندون پزشکی 

مشاوره یک بار رفتیم دوباره گفتم بریم گف تمام عالم جمع بشن بگن هزار تومن بیشتر بده نمیدم

وااای خدا به داد برسه 

به بهانه طلا خریدن مثلا پارسیان خریدن ازش پول بگیر و واقعا هم بخر ولی برای خودت نگه دار

وقعا چطوریه

همون پولم نمیده خریدای خونه رو ده بار باید گوشزد کنم واسه بچها چیزی نمیخره و بزور مجبور بشه میخره درامدشم خوبه ولی بشدت گداس

میشه واسه مشکلاتم یه صلوات بفرستید 🙏🥺

وای به امید اینکه من گیر اینجور مردها نیفتم چون خودم خیلی ولخرجم  البته موافق اینکه خرج خونه کلا با مرد باشه نیستم ایکاش حقوق و زنان و مردان به 20 تومن برسونن همش رو که نمی تونن از جیب والدین بپردازن